De afgelopen seizoenen werd er steeds in december een Teddy Bear Toss georganiseerd tbv KIKA.

 

Tijdens een thuiswedstrijd van de Eaters ontstond er tijdens het eerste thuisdoelpunt van de  ploeg een ware storm van vliegende knuffels en teddy beren.

 

De opbrengst van de verkoop van deze beren kwam ten goede aan KIKA. 

We herinneren ons allemaal nog de prachtige beelden; Lieke die de eerste ‘mascotte’ was, Yara en haar vader die de laatste puckdrop mocht doen en Eline die gedragen door Jord Smit mee op het ijs was om het spectaculaire schouwspel van de duizenden knuffels mee te beleven. 

 

De vaak meer dan tienduizend knuffels werden vervolgens cadeau gedaan aan allerlei kinderopvanginstanties. Daar werd dan ook steeds een leuk persmoment aan gekoppeld.

 

Snackpoint Eaters Limburg onderschrijft dit initiatief natuurlijk volledig maar heeft helaas vanwege de CORONA beperkingen die nu gelden en het hele strakke wedstrijdschema moeten besluiten dit evenement dit jaar niet te laten doorgaan. Het brengt onverantwoorde risicoś met zich mee.

 

We denken op dit moment hard na over een alternatief voor de Teddy Bear Toss en komen met nieuws zo snel als we daar uit zijn.