Menu

Hattrick van Sloun resulteert in eerste overwinning

5 oktober 2019

Op papier is het toekomstteam van Tilburg het minste team in de liga en dat bleek ook zaterdagmiddag na 60 min hockey toen er een eindstand van 0-10 op het bord stond. Lars van Sloun had een hattrick, Julian Markgraaf, Jens Engelen en Mike Verschuren hadden hun eerste officiële goal in het Eaters shirt. Goalie Sander Kösters had een start en meteen zijn eerste shut out te pakken.

Het duurde 6 minuten voordat de eerste goal op het scorebord stond, het was Yan Turcotte die de score opende. In de 11e minuut scoorde Eaters twee keer door Lars van Sloun en Luca Heutmekers. Vlak voor het einde van de 1e periode was het Mike Verschuren met zijn eerste officiële goal voor Eaters op assist van Nick Verschuren en Vadim. Zo gingen de mannen naar de eerste thee met een 0-4 voorsprong.

Ook in de tweede periode was het ook eenrichtingsverkeer op het Tilburgse doel en waren het Tom Marx en Lars van Sloun met zijn tweede en derde van de middag. Tilburg mocht van geluk spreken dat het vizier niet helemaal goed stond anders was het toen al dubbele cijfers geweest.

Die dubbele cijfers kwamen in de derde periode wel op het bord. Nadat Julian Markgraaf en Jens Engelen met hun eerste goal voor Eaters de score al naar 0-9 tilden was het de eer aan Nick Verschuren om de 0-10 en de eindstand op het bord te knallen, na assists van zijn broer Mike Verschuren en Marco Postma. Sander hield zijn doel verder schoon en pakte de eerste shut out van het seizoen en mocht de goal op zijn kant leggen!!!

Morgen mogen we meer wedstrijd verwachten als Zoetermeer op bezoek komt, de wedstrijd begint om 19u in Laco Glanerbrook.

beRED-y en tot morgen!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram