Menu

Hattrick Adam Hartley helpt LACO Eaters aan eerste winst!

18 oktober 2014

Een merkwaardige wedstrijd zaterdagavond in België, tegen de plaatselijke Herentalse IJshockey Club won LACO Eaters Limburg met 6-8.

Eaters kwam stond na 6 minuten op een comfortabele 0-3 tussenstand, door 2 maal Adam hartley en Akim Ramoul. Maar voor de thee staat het alweer 3-3. Ex Eaters speler Bryan Kolodziejczyck maakte de fraaie gelijkmaker.

In de 2e periode ging het gelijk op met kansen over en weer tot dat Eaters in de 30e minuut weer op voorsprong komt door een pegel van de blauwe lijn van Glenn Bakx. Herentals raakt hier door gefrustreerd en gaat harder spelen wat hun veel straffen kosten.

Van die powerplay profiteert Eaters optimaal en gaat rusten met een 3-7 voorsprong, door goals van Tummers, Cumberbirch en Hartley.

In de derde periode komt HYC opeens beter in haar spel en komen de Belgen terug tot 6-7, waarna Paul Vincent zijn goalie pulled 1 minuut voor tijd, maar een tegenaanval van Eaters beslist de wedstrijd dan definitief, Jeffrey Mens scoort de empty-netter, 6-8.

Morgen komen de Kemphanen op bezoek met Jeffrey van Iersel en Luca Heutmekers in de line-up, zij verloren met 4-1 in Heerenveen op zaterdagavond! De wedstrijd begint zoals gewoonlijk om 19:00 uur.