Menu

HALVE FINALE FINAL FOUR OP VRIJDAG 1 MAART OM 20:30 U IN LACO GLANERBROOK

23 februari 2019

De tegenstander voor Microz Eaters Limburg is nog niet bekend maar doordat onze mannen als een van de eerste twee Nederlandse teams zullen eindigen in de  eindstand van de BeNe League hebben we thuisvoordeel in de halve finale om het kampioenschap van Nederland, de FINAL Four.

Op vrijdag 1 maart zal Ahoud Nijmegen Devils of Cairox Hokij Den Haag om 20:30u onze tegenstander zijn. Zij spelen komende dinsdag om plek 3/4 voor de Nederlandse eindstand. Komende zondag zullen we zelf weten of we 1 of 2 worden in de eindstand. Nummer 1 speelt dan tegen nummer 4, nummer 2 en 3 spelen om de andere finaleplek.

De wedstrijd word georganiseerd door IJshockey Nederland dus IEDEREEN zal een ticket moeten kopen, seizoenkaarten zijn dan ook niet geldig. Omdat uiterlijk dinsdag pas onze tegenstander bekend zal zijn is er geen voorverkoop mogelijk. De kassa’s zullen daarom op vrijdag 1 maart al om 19:00 uur open gaan zodat iedereen op tijd binnen is voor de puckdrop om 20.30 uur.

Onderstaande toegangsprijzen zullen worden gehanteerd: 

Staanplaatsen jeugd: € 6
Staanplaatsen volwassenen: € 10

Zitplaatsen jeugd: € 9
Zitplaatsen volwassenen: € 12

SEIZOENKAART HOUDERS INFORMATIE:

Seizoenkaarthouders welke een vaste zitplaats hebben kunnen via reserveringen@eaters.nl hun eigen plek ‘claimen’ door een mail te sturen met hun naam en zitplaats nummer. Doe dit vóór donderdag 28 februari 19:00u, niet geclaimde kaarten gaan dan vrijdag mee in de vrije verkoop.

De ‘geclaimde' zit-kaarten liggen vrijdag 1 maart aan speciale 2e kassa en de VIP balie klaar en kunnen tegen contante betaling worden opgehaald.

Helaas bestaat er geen mogelijkheid om te pinnen daarom het vriendelijke verzoek om gepast te betalen

De finale van de Final Four zal op woensdag 6-3 in Tilburg worden gespeeld, bij voldoende belangstelling zal er een busreis worden georganiseerd, hou daarom bij winst op 1-3 de website in de gaten.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram