Goalie duo voor komend seizoen is bekend!

20 juli 2016

Achter de schermen is aan het einde van afgelopen seizoen op diverse fronten druk geïnventariseerd en gepuzzeld hoe de weg naar een gezonde toekomst er uit zou moeten zien. Daarbij is er ook stevig gediscussieerd over de opzet van het Eaters team voor seizoen 2016-2017 en moesten ideeën halverwege de route rigoureus worden bijgesteld. Vandaar dat communicatie niet eerder mogelijk was.

De uitgangspunten voor de communicatie in dit stadium van de voorbereiding:

- Nog niet alle plaatsen in het team zijn ingevuld. Er zijn nog gesprekken met lokale/externe spelers en er wordt vervolgens bekeken op welke plaatsen dan eventueel import spelers zouden moeten worden aangetrokken.
- Nog niet alle gesprekken met potentiele sponsoren zijn afgerond.

In principe is de basis van het team bekend en moet het team vervolgens nog meer body krijgen. Hoeveel body, dat is dan weer afhankelijk van de financiële ruimte die deze maand nog bepaald moet worden. Dat betekent dat, naast publicatie van sponsoren, ook de namen van de spelers in groepjes bekend gemaakt zullen worden. Wij zijn dan ook blij dat we vandaag kunnen beginnen met de aankondiging dat onze sluitposten van vorig jaar weer hebben toegezegd:

Ons goalie duo voor seizoen 2016-207: Rowan Delil en Stef Verhulst!

Rowan Delil
In zijn eerste jaar zonder onze bekende Finse vriend voor zich pakte Rowan afgelopen seizoen de nodige punten voor Eaters. Tijdens de bekerfinale hield hij Eaters heel lang in de wedstrijd maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat Heerenveen de beker pakte, maar Rowan keepte een puike wedstrijd met een paar onmogelijke saves!

Rowan geboren op 15-11-92 is al sinds jongs af aan verbonden aan het Eaters. Rowan is momenteel op een trainingskamp Brezno // Slowakije om zo weer stappen te kunnen maken op het ijs in september!

rowan

Stef Verhulst
Net als vorig jaar gaat de 20-jarige Stef weer de strijd aan om een plek tussen de "pipes" met Rowan. Door de goede ontwikkelingen van Rowan heeft Stef afgelopen jaar maar diverse wedstrijden mogen spelen, maar liet toen ook zien over veel talent te beschikken.

stef-1

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram