Menu

GLENN BAKX NIEUWE CAPTAIN

9 september 2014

Ondanks de onzekerheid over het wel of niet doorgaan van het seizoen is het team vastberaden, super gemotiveerd en strijdlustig.

Vanavond stonden de mannen weer op het ijs, inclusief Sami Heinonen, en werkten een toptraining af. Het team is klaar voor de strijd.

Na afloop van de training werd bekend dat onze nummer 49 de nieuwe captain van LACO Eaters Limburg is. Op het shirt van Glenn zal de C dus zichtbaar zijn; de alternate captains zijn dit jaar Lars Engwegen en Akim Ramoul.

De captain wordt in overleg met de Technische commissie voordragen op basis van verdiensten en n.a.v. een gesprek met de personen waarin verwachtingen, taken en doelen worden besproken.

Het is erefunctie en een verlengde van de coach naar het team en vice versa

De alternates staan vervolgens in het verlengde van de captain en vervangen deze waar nodig. Het is een extra verantwoordelijkheid die deze spelers dragen en deze functies worden in de gehele competitie door iedereen als zodanig gezien en gewaardeerd.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram