Geleens trio wint Awards

30 september 2019

Elk jaar worden de Awards van IJshockey Nederland uitgereikt, zo ook vorige week. Hierbij vielen drie spelers van Microz Eaters Limburg in de prijzen, omdat Geleen toen tegen Essen speelde werden de awards zondagavond voor de wedstrijd tegen Heerenveen uitgereikt aan Nick, Vadim en Marco.

Nick Verschuren wint de Frans Henrichs Bokaal

Genoemd naar de befaamde journalist en televisiecommentator met een grote liefde voor de ijshockeysport. De naam hem vernoemde bokaal wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest waardevolle Nederlandse speler van het seizoen.

Vadim wint de Wil van Dommelen Trofee

Wil van Dommelen werd tijdens het WK voor C-landen in Roemenië als eerste Nederlander uitgeroepen tot beste verdediger van het toernooi. De prijs voor de beste verdediger van het seizoen is naar hem genoemd.

Marco Postma wint de Jack de Heer Trofee

De Jack de Heer Trofee, genoemd naar de eeuwige topscorer van het Nederlands team, wordt jaarlijks uitgereikt aan de topscorer van het seizoen. Dit is de enige prijs waarbij vooraf bekend is wie hem gaat winnen. Dat is Marco Postma, die vorig jaar nog voor Heerenveen speelde en nu bij Geleen actief is.

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram