Geen nummer 37 en 29 op het Geleense ijs dit jaar!

9 juli 2018

Nummer 37 zal komend seizoen niet op het ijs te zien zijn. Het zat er al een beetje aan te komen door dat Slawomir Krzak aan einde van het seizoen ons duidelijk te kennen had gegeven dat het zijn laatste jaar zou zijn. Het is tijd voor de jeugd.. “ waren zijn letterlijke woorden. Voor de technische staf had de 40-jarige routinier nog een welkome aanvulling voor het team geweest.

“Zijn instelling, kennis en gretigheid zijn van uitzonderlijke kwaliteit, maar begrip om tijd aan zijn gezin en maatschappelijke carrière te spenderen is er van onze kant  zeer zeker” aldus Knops.

“Wel hopen we dat wij van zijn kennis en kwaliteiten gebruik kunnen maken als onderdeel van technische staf, en dan  met name tijdens trainingen” vult Tenbult aan. “ Het zou mooi zijn als hij deze kennis kan overbrengen op de jongens op een gelijkwaardige manier zoals ook Erik Tummers en Lambert Keulen dit doen. Voor Alf en mijzelf is deze manier van kennis overdracht een genot en je ziet meteen de toegevoegde waarde.. “ vervolgt Tenbult.

Wij danken Slawo voor zijn mooie 2 seizoenen en we gaan hem zeker terug zien…

Naast Slawomir zal ook Jonas Huovinen #29 niet in de selectie terugkeren. Jonas heeft nog steeds de status van import en er mogen in de Beker en Beneliga nu eenmaal slechts 2 imports worden gebruikt. Komend seizoen worden de import plaatsen ingevuld door Yan Turcotte en Matt Beer.

Jonas heeft door zijn studie aan de universiteit van Maastricht ons de mogelijkheid gegeven van zijn diensten gebruik te kunnen maken. Wat Jonas nu verder gaat doen is ons op dit moment nog niet bekend.

Ook Jonas wordt bedankt voor zijn inzet en bewezen diensten..

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram