Menu

Gebroeders Mens weer op het ijs

3 augustus 2014

Zojuist maakten we de rentree van Bryan bekend, nu ook zijn broer Jeffrey in de line-up voor komend seizoen!

De 25-jarige aanvaller begint aan zijn 12e volledige seizoen bij Limburg Eaters, hij debuteerde op 14-jarige leeftijd in de hoofdmacht en heeft al ruim 375 wedstrijden voor Eaters achter zijn naam staan.

Jeffrey Mens tekende vorige zomer geen contract bij Eaters omdat hij zich eerst wilde focussen op het afronden van zijn studie en het openen van zijn eigen accountantskantoor. Tijdens de Larry van Wieren Cup sloot hij zich toch aan bij het team en speelde nog enkele wedstrijden mee. Hij scoorde in die wedstrijden 3 punten.

Teammanager Peter Knops vult aan: Jeffrey was in de (korte) tijd dat hij vorig seizoen heeft meegespeeld een van de kartrekkers en het moge duidelijk zijn dat ik er vanuit ga dat hij dat dit jaar vanaf moment 1 ook weer zal gaan doen.. Dus wat dat betreft is dit dan al meteen een voorsprong ten opzichte van het vorige seizoen.

Jeffrey heeft een neus voor doelpunten en is met zijn 25 jaar nog niet eens op zijn fysieke top.. !! Jeffrey heeft een importwaardig niveau, en daar kunnen we maar wat trots op zijn.


Foto's Jeffrey Mens in aktie:

jeffrey mens 2 jeffrey mens 1 13204261085_9e40877e0f_o

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram