Tweede wedstrijd in halve finale reeks gaat niet door!!

 

Zojuist heeft Snackpoint Eaters Limburg de uitwedstrijd tegen Heerenveen (de tweede wedstrijd in de halve finale reeks van de beker) moeten cancelen.

 

Binnen het team is er een Corona besmetting geconstateerd. Het bestuur en management van Snackpoint Eaters hebben daarop snel gehandeld en contact gezocht met Heerenveen en uiteraard het BeNe-League bestuur.

 

Door een lange busreis en een ongetwijfeld spannende wedstrijd met vervolgens een lange terugreis is het risico op meer besmettingen aanzienlijk.

 

Het risico van besmettingen onderling, besmettingen richting het team van Heerenveen en teambegeleiding is zeker niet ondenkbaar.

 

Het bestuur van Snackpoint Eaters Limburg heeft in overleg met het bestuur van Heerenveen én het bestuur van de BeNe-League de beslissing genomen om uit niet naar Heerenveen af te reizen. Verder zullen alle maatregelen van het RIVM worden gevolgd.

 

Wat de gevolgen van het niet spelen van de wedstrijd tegen Heerenveen, de trainingen en de wedstrijden van volgend weekend zullen zijn, is op het moment van schrijven nog niet duidelijk.

 

Uiteraard houden we jullie op de hoogte over de voortgang.