Hij is ongeveer 30cm groot, draagt een wit wedstrijdshirt, is superzacht en mega-cute. Het is de enige echte Snackpoint Eaters Limburg Teddy Bear en vanaf heden te koop in de Eaters-webshop.

 

De verkoop van deze teddy bear (€ 11,50) is gekoppeld aan de Perfact Bear Teddy Bear Toss 2022 en de opbrengst daarvan komt (na aftrek van de kosten) geheel ten goede aan Stichting Ik Doe Mee!, het goede doel dat gekozen is voor de Perfact Teddy Bear Toss op vrijdag 16 december a.s.

 

Gekochte beren kunnen vanaf 20 november a.s. bij elke thuiswedstrijd van Snackpoint Eaters Limburg worden afgehaald op vertoon van de bevestigingsmail.

 

Snackpoint Eaters Limburg hoopt natuurlijk dat de teddy bear massaal wordt aangeschaft, zodat de Stichting Ik Doe Mee! en daardoor kinderen en gezinnen met kinderen uit de gemeente Sittard-Geleen die in armoede leven, optimaal kunnen profiteren van deze actie.

 

De beer, die een perfect cadeau is voor de aankomende Sinterklaas- en Kerstperiode, is overigens niet ongelimiteerd verkrijgbaar. Dus wees er snel bij, want op = op.

 

Ofschoon de spelregels m.b.t. de beren en knuffels die tijdens de Perfact Teddy Bear Toss na het eerste doelpunt van thuisploeg Snackpoint Eaters Limburg op het ijs worden gegooid enigszins aangepast zijn (zo moeten deze gewassen zijn en verpakt in doorzichtig plastic, en er is een maximum van vijf items die per persoon mogen worden meegenomen), hoopt Snackpoint Eaters Limburg dat er veel knuffels hun weg naar het ijs zullen vinden.

 

Deze zullen door de club de week na de Perfact Teddy Bear Toss worden verdeeld onder diverse Limburgse ziekenhuizen (de Snackpoint Eaters Limburg Teddy Beren) en de speelgoedbank in Geleen (overige knuffels). 

 

Dus hoe meer Eaters-beren en andere knuffels op het ijs belanden, hoe meer kinderen er plezier aan kunnen beleven. En daar doen we het voor!