Erik Tummers zorgt ook dit jaar voor de nodige ervaring in de defence

17 augustus 2014

Zojuist werd bekend dat Limburg Eaters ook gebruik gaat maken van de diensten van Erik Tummers. De 29-jarige boomlange international zal aan zijn 8e seizoen beginnen voor Limburg Eaters. Onze nummer 19 zal de overige jonge defence moeten gaan begeleiden en zijn ervaring overbrengen.

Erik heeft, na het toch wel teleurstellend verlopen afgelopen seizoen, voor zichzelf een goede overweging moeten maken of hij zich nog wel genoeg zou kunnen opladen om met volle overtuiging en overgave aan nog een seizoen Eaters te kunnen beginnen en zichzelf daaraan te kunnen committeren. Door diverse blessures speelde Erik maar 28 wedstrijden afgelopen seizoen, hij scoorde wel nog 19 punten, 6 goals en 13 assists.

Na ook met Erik gesproken te hebben en hem in te lichten over de intenties die wij voor komend seizoen hebben, zijn wij dan ook verheugd dat Erik ervan is overtuigd, dat wij de juiste weg zijn ingeslagen, en zijn wij blij dat zijn ervaring in de verdediging voor ons niet verloren gaat.

OOok voor Erik geldt dat een vervanging van zijn persoon in het team alleen op import niveau mogelijk is.

Daarnaast is het onlosmakelijk met elkaar verbonden dat Erik zijn kennis gaat overdragen aan onze toch al jonge garde van beschikbare verdedigers om hen zo snel mogelijk naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Ervaring en talent zijn gewoon met elkaar verbonden en kunnen niet zonder elkaar en dat is met Erik een gegeven.

Erik sluit af: Mijn besluit is genomen, ik ben klaar voor mijn achtste seizoen bij de Eaters!
Ik hoop jullie ook, tot in september op de ijsbaan!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram