Menu

Eerste test voor het nieuwe seizoen zondag in Laco

8 september 2017

Komende zondag gaat het nieuwe seizoen dan eindelijk weer van start met een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Bulldogs uit Luik. De eerste puck van het seizoen valt om 19u op het Geleense ijs van Laco. Bij Luik zullen 2 oude bekenden uit Geleen op het ijs verschijnen; Lars Engwegen en Akim Ramoul.

Het is de vraag hoe de nieuwe jongens in Geleen zich aanpassen in het team van Andy Tenbult. Alle ogen zullen zondag gericht zijn op de Belgische nieuwkomers  Vadim Gyesbreghs en Maxime Pellegrims. Gyesbreghs komt over van het Franse Brest Albatros (tweede niveau), waar Pellegrims vorig seizoen de kleuren van Chiefs Leuven verdedigde.

Ook tussen de palen zal een mooi gevecht worden nu Michael Sterkens het Geleense team komt versterken.  Hij kwam over van Red Eagles Den Bosch net zoals verdediger Remco Knoren verruilen zij de Bossche bollen voor de Limburgse vlaai. Michael zal de strijd aanmoeten gaan met Rowan Delil voor "titel" starting goalie, hopelijk stuwen ze elkaar naar een hoger plan. Verder in de verdediging is Mordy Munichman terug en zullen 2 try-out spelers, de Tsjech Antonin Drobný en de Duitser Christian Werth hun opwachting maken.

In de aanval is het interessant hoe Slawo Krzak en Jonaas Huovinnen presteren op hun vertrouwden oude plek, in plaats van de verdediging waar ze als noodoplossing moesten spelen vorig seizoen.

Eaters zal nog niet in de nieuwe shirts spelen, die worden volgend weekend gepresenteerd tijdens de jaarlijkse teampresentatie. Zondag zal ook nog geen Man of the Match uitgeroepen worden. De boardings met nieuwe partners worden de komende week aangebracht.

Seizoenkaarthouders hebben, op vertoon van de seizoenkaart, vrij toegang tot deze wedstrijd.

 

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram