Eerste B2B van het jaar goed bezocht!

2 november 2015

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Voor aanvang van de eerste (échte) thuiswedstrijd van het seizoen organiseerde Laco Eaters Limburg een business-to-business evenement voor haar sponsoren. In de toekomst zal dit vaker voorkomen. Bestaande businessclubleden kunnen zakenpartners of andere introducees meenemen voor een sportieve avond in Geleen. Om onze club, en de ijshockeysport in het algemeen, beter te leren kennen.

Zaterdag 31 oktober was de eerste editie. Onze head coach Christer Dreberg geïnterviewd door presentator Bas Van Mulken. De Zweed gaf toelichting over zijn manier van coachen, ijshockey in Zweden én over zijn nieuwe leven in Oud-Geleen.

Tijdens het spel ‘Petje-Op-Petje-Af’ moesten de gasten diep in hun geheugen graven. En dat viel niet mee! Het is gelukkig goed gesteld met de ijshockey knowhow in Geleen. Scott Bakx had de meeste antwoorden goed, hij ging er met de prijs vandoor.

Marcel Houben en Hans Baggen kregen tot slot de lachers op hun hand. De oudgedienden deden een boekje open over de avonturen die zijn beleefden in de jaren ‘80 en ’90 bij Eaters. Mooi om die oude verhalen te horen, zowel óp als naast het ijs…. Ook in die tijd stond ijshockey garant voor sportieve hoogtepunten én gezelligheid.

Kortom, voor herhaling vatbaar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type="image_grid" images="8191,8190,8189,8188" img_size="200"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram