Een (uit)wedstrijd dit weekend voor Eaters...

2 februari 2017

Beste sportvrienden,

De maand februari is aangebroken. Een voor onze Eaters, mede dankzij het missen van de final-4 waar gestreden gaat worden om het Nederlands kampioensschap, bijzonder rustige maand. Vrijdagavond as. de uitwedstrijd in Den Haag en in het slotweekend van de BeNe-liga (18/19 februari) de uitwedstrijd in Groningen en de thuiswedstrijd tegen Leuven. Wanneer de PO’s voor de BeNe-liga van start gaan is nog niet bekend. Dat Eaters als 4e geplaatste uit Poule B daaraan gaat deelnemen is vrijwel zeker.

Eerst dan vrijdag 3 februari naar Den Haag.
Den Haag, een tegenstander waar we eerder dit seizoen nipt met 1-3 van verloren, sindsdien een negatieve serie wedstrijden afwerkte, maar afgelopen wedstrijden weer in een winning mood lijkt te verkeren. Eerst werd knap gewonnen van koploper Heerenveen met 2-3, vervolgens werd Tilburg Trappers met een 6-0 nederlaag naar huis gestuurd en een dag later werd met 2-5 in Leuven gewonnen. Door deze overwinningen, en het puntenverlies van onze Eaters, is Hijs Hokij geplaatst voor het Final 4 weekend op 25 en 26 februari.

Belangrijke spelers voor Den Haag zijn zonder meer het trio Martinec, Melissant en Van der Schuit. Vooral Raymond van der Schuit weet het netje deed seizoen goed te vinden. In 24 wedstrijden trof hij 34 maal doel en gaf 27 assists. Een speler om zeker rekening mee te houden.

De wedstrijd in Den Haag begint om 20:30 uur en zal onder leiding staan van Pascal Keus. Voor de thuisblijvers is de wedstrijd vanaf 20:15 uur te volgen via: https://livestream.com/atinet/20170203hijshokijvslacoeaters

Ik wens jullie veel plezier bij de wedstrijd.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram