Hij gaat aan zijn 16e seizoen beginnen, heeft al meer dan 500 wedstrijden op zijn naam en nog meer punten. Lars van Sloun mag eigenlijk dus niet ontbreken in de line-up. 

 

Lars, 32 jaar, had er dit jaar wel even voor nodig om zijn beslissing te nemen, mede door de 2 afgelopen jaren. ‘Het waren niet de leukste jaren met het corona vrije ijshockey jaar (red. 2020) en vorig jaar met alle blessures en onzekerheden met het ijs en alles rondom het virus dat de BeNe League ook weer trof’ verklaart Lars.

 

Ook coach Jeffrey van Iersel is in zijn nopjes, ‘Lars is naast een leider op het ijs ook een leider in de kleedkamer. Een speler met veel ervaring en altijd productief in de aanval. Een bepalende speler binnen onze selectie en daarmee ben ik verheugd dat hij ook dit jaar weer zijn handtekening gezet heeft onder zijn contract.’

 

Ondanks zijn twijfels is hij wel privé blijven trainen en is hij sinds kort ook aangesloten bij de groepstrainingen van Medi Sport. Lars, ‘op papier ziet het allemaal veelbelovend uit. Het is jammer dat een jongen als Joey Geurts niet behouden kan worden. Dit is voor de toekomst en het behoud van topijshockey in Geleen wel een aderlating.  Maar ik verwacht dat er nog steeds voldoende ervaring en kwaliteit is om ver te komen dit seizoen.

 

Hopelijk weer samen met heel veel trouwe fans in een kolkend Glanerbrook. Tot snel.’

 

Ps. De bitterballen van Snackpoint zijn echt een aanrader