Menu

Een andere blik op 2017-2018!

14 maart 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De zoemer maakte een eind aan de wedstrijd tegen Luik, maar het was voor de Eaters tevens het slotsignaal van seizoen 2017-2018.

Er is op diverse fora al veel geschreven over de sportieve resultaten van het team. Een seizoen met ups en downs die, getuige de toename van publieke belangstelling, meer toeschouwers weet te boeien dan voorgaande seizoenen. Een positieve ontwikkeling!

Maar naast de prestaties op het ijs gebeurt er voorafgaand en tijdens het seizoen nog veel wat ook best wel eens wat nadrukkelijker in de spotlight mag komen te staan.

Fans, daar spelen de jongens toch voor? Denk je eens in dat er geen publiek op de tribunes zou staan. Was het ijshockey voor de jongens dan nog zo leuk???
Het is mooi dat Geleen een trouwe schare fans heeft die hun jongens toch maar blijven toejuichen. De echte fans blijven toch gewoon komen en verdienen daar dan ook een applaus van de spelers voor! Voor elkaar, door dik en dun!

En dan zijn er nog fans in die in de buitengewone categorie vallen. Supporters die ook altijd bij uit-wedstrijden voor de jongens aanwezig zijn. Zonder iemand tekort te willen doen noemen we dan de Road-Crew en de ook in Friesland razend populaire Rianne Hofs, die met haar breedbeeld telefoon voor het thuisfront live verslaglegging met commentaar verzorgt. Chapeau, petje af!

Vrijwilligers, de onmisbare krachten die de smeerolie van de organisatie zijn. Sommigen zijn zichtbaar, maar anderen vervullen hun taak op de achtergrond, soms onzichtbaar!
Wat zouden de Eaters zijn als deze groep er niet was om alles gladjes te laten verlopen??? Dan hadden we waarschijnlijk geen ijshockey met publiek …. Vandaar aan het eind van het seizoen een dikke puim voor de mannen en vrouwen die toch altijd weer voor hun cluppie klaar staan.

Sponsoren BEDANKT
Zonder hen is er geen ijshockey op het hoogste niveau mogelijk!
IJshockey is een dure sport. Vergeleken bij een voetbalveld of een tennisbaan is de huur van accommodatie erg duur. Aan materialen betaal je je blauw. Aan sticks is de club bijvoorbeeld jaarlijks royaal meer dan 10.000 euro kwijt! De penningmeester staat telkens weer te kreunen als er tijdens een wedstrijd of op de training weer een stick sneuvelt ….
Het moge duidelijk zijn dat de club van de entreegelden de onkosten niet kan betalen. Daarom is het belangrijk dat bedrijven en ondernemers, met een hart voor het ijshockey en de Eaters, telkens toch weer klaar staan om het ijshockey in Geleen weer mogelijk te maken. Net als bij de vrijwilligers is het soms zichtbaar wanneer men iets voor de club doet, soms leveren zij hun support in de anonimiteit!
Voor deze groep “supporters” een speciaal woord van dank voor hun ondersteuning!!!

Hopelijk tot ziens, hopelijk is dat weer bij de Eaters![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="BEDANKT!!"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]ABC Schilderwerken
Acaleph
Apeople Security
BSB Verzekeringen
AS Financieel Advies
Auto-onderdelen24.nl
Born Superior Sports Care
Slagerij Kees Baggen
Rabobank
Bijsmans schilderwerken
Bakkerij van den Bongard
Bouwpunt Deckers
Bronneberg advocaten
Paul Scholten Tegelwerken
Chapeau Catering
Wiertz Personeelszaken
Coumans/Curfs Staalwerken
DHG Nederland
Elis Thuiszorg
EQIN
Hotel - Restaurant Valkenhof
Ermeco
FLEM Global Trading BV
Gerken hoogwerkers
i'M Design Web & Graphic Studio
Instatec
Wijndeal.nl
Intertek
Jacobs Touringcars
Shem > E
Keulers Design & Print

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Autobedrijf Theo Klaasen
Kochs GmbH
Kreta Palace
Laco Glanerbrook
Microz
Neptunus Bouwservice
Bouwbedrijf Willy Nijsten
Ommeren, Hennie van
Ortho Technics
Perfact Group
Alertsecur
Payroll Totaal
Pensioengroep Zuid
Quant
Knops Aquarium en Vijver
Klussenservice Raven
RH Watches
Ricars
Ruijters Makelaardij
Rob Schippers Keukens
Seven Moons
Gemeente Sittard - Geleen
Nick Stein Wonen by Marco
Toko Bopp
Unica
‘t Vitamientje
Nic Wilms Software
Zuiver, meer dan schoon!
Claudia Blom Mondhygiëniste
Dakbedekkingen Frans Smeets BV
Bouwservice Wehrens[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram