Menu

EATERS TREKT GYESBREGHS EN PELLEGRIMS AAN

15 juni 2017

Eaters heeft de kern van de selectie voor het komende seizoen bekendgemaakt, inclusief een aantal nieuwkomers. Het gaat daarbij onder meer om de Belgische internationals Vadim Gyesbreghs en Maxime Pellegrims.
Woensdagavond maakte de club iedere tien minuten een nieuwe spelersnaam bekend, waardoor uiteindelijk zestien namen uit de selectie van coach Andy Tenbult werden gepresenteerd. Het gaat daarbij nog niet om importspelers, maar wel een vijftal nieuwkomers. Bekendste namen daarbij zijn de Belgische internationals Vadim Gyesbreghs, vorig jaar actief in Frankrijk, en Maxime Pellegrims, die afgelopen seizoen voor Leuven speelde in de Beneliga. Gyesbreghs werd twee jaar geleden nog kampioen van de Beneliga met Herentals, maar speelde vorig jaar bij Brest in de tweede liga in Frankrijk. Beide Belgen gelden voor Eaters niet als import.

Eaters neemt verder afscheid van doelman Stef Verhulst en heeft Michael Sterkens aangetrokken die de afgelopen twee seizoenen in Den Bosch speelde. Vanuit Den Bosch maakt ook de 24-jarige verdediger Remco Knoren de overstap naar Geleen. Tenslotte keert de jonge Mordy Munichman terug naar Geleen na een jaar in het buitenland. Hij speelde afgelopen jaar in Zweden en de Verenigde Staten.

Eaters maakte tegelijkertijd ook de nodige contractverlengingen bekend. Het gaat daarbij om doelman Rowan Delil, verdedigers Glenn Bakx en Levi Smeets, alsmede aanvallers Mitch Koumans, Lars van Sloun, Kai Willems, Tom Marx, Luca Heutmekers, Renzo Meulenbeek, Jord Smit en Joey Geurts. Daarmee heeft Geleen een basis staan van het team richting het nieuwe seizoen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram