Eaters.nl weer terug online!

30 juli 2017

Zojuist is eaters.nl weer terug online gekomen, tijdens een grote onderhoudsbeurt kwamen we erachter dat een nieuwe opzet/opbouw beter was voor de bereikbaarheid van de site. De komende weken zullen diverse pagina's nog verder gevuld worden maar daar wilde we onze partners en fans niet oplaten wachten.

Wat meteen opvalt is dat het oefenprogramma van Eaters bekend is, zo beginnen de mannen het seizoen op 10 september met een thuiswedstrijd tegen Luik. Een week later spelen we op zaterdag de return in Luik en op zondag tegen het Nationale U20 team. Op zondag 24 september spelen we om de Ron Berteling Schaal tegen Heerenveen in onze eigen hal van Laco Glanerbrook.

Op de partnerpagina verwelkomen we onze nieuwe en bestaande sponsors voor het komende seizoen, deze pagina is nog niet compleet; vanwege de vakantieperiode wachten we nog op diverse logo's. De komende weken zullen we de sponsors aan u voorstellen.

Zoals gezegd passen we de site nog een paar keer aan de komende tijd, we proberen dit met zo weinig mogelijk hinder voor jullie te doen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat de site even offline is.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram