Eaters IJshockey 50 jaar: de historie gaat voort!

25 januari 2019

In 2018 bestaat ijshockeyclub Smoke Eaters al vijftig jaar. Een glorieuze historie van 50 jaar ijshockey in Geleen, met kampioenschappen en vele andere gedenkwaardige evenementen. De snelste teamsport ter wereld heeft zijn plek veroverd in het hart van Geleen en viert daarom samen met (oud)spelers, fans, families, sponsors en vrijwilligers het gehele seizoen 2018-2019 dit mooie jubileum.

Het spetterende hoogtepunt van de jubileum activiteiten was ongetwijfeld het feestweekend dat plaats vond op 15 en 16 september 2018. Spelers, fans, leden en vrijwilligers, maar ook historische iconen (oud-spelers en trainers/coaches) maakten hun opwachting. Het was een feest van weerzien en herinneringen ophalen, niet in het minst door de uitgave van het jubileumboek en de indrukwekkende tentoonstelling 50 jaar Eaters. Van begin tot einde was het een familiefeest bij uitstek.

Alle activiteiten in het feestweekend waren niet mogelijk geweest zonder de vele helpende handen: de sponsoren die het mogelijk maakten voor de organisatie om alle voorbereidingen te treffen en alles uit de kast te halen om iedereen te laten genieten van dit jubileum. De tientallen vrijwilligers die het hele weekend van vroeg tot laat klaar stonden om het programma goed te laten verlopen en het organisatiecomite, dat na ruim een jaar voorbereiding uiteindelijk vol trots kon terugkijken op dit mooie weekend.

Met de opbrengsten van de feestavond is een mooie bijdrage gerealiseerd voor Microz Eaters Limburg en VJB Smoke Eaters, waarmee ook de rest van het seizoen nog invulling gegeven kan worden aan het jubileumjaar. Vanuit de maatschappelijke betrokkenheid van beide Eaters-clubs is ervoor gekozen om ook een mooi bedrag te doneren aan twee regionale goede doelen: Alzheimer Centrum Limburg (www.alzheimer-nederland.nl) en We4Kids Geleen (www.we4kids.eu). Beide organisaties waren ontzettend blij verrast met deze geste.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram