Het afgelopen seizoen speelden Matteo Castronovo, Jelle Noblesse en Lander Paulissen al een groot gedeelte van het seizoen mee in het ‘eerste’. De drie 17-jarige speelden tekenden zaterdagmiddag 8 april hun eerste  contract bij Geleen, en wel voor drie jaar!

 

Twee weken geleden werden Matteo en Jelle met het U18 Nederlands team in Bulgarije nog wereldkampioen. Matteo speelt vanaf zijn achtste ijshockey in Geleen. ‘Samen met Jelle en Lander heb ik al veel prijzen gepakt in onze VJB-tijd, ik hoop dit bij Snackpoint Eaters Limburg ook te kunnen meemaken. Ik voel me echt thuis in Geleen en mijn doel is dan ook om nog heel lang deel te mogen uitmaken van dit team.’ Jelle haakt hier verder op in: ‘Afgelopen seizoen was voor ons dan ook een eer om te mogen spelen met spelers waar ik als klein menneke enorm tegenop keek en nog steeds bewonder.’

 

Op hetzelfde WK speelde ook het derde talent van Eaters, maar dan in het Belgische team: Lander Paulissen. Ook Lander kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen seizoen, ondanks diverse wedstrijden die hij miste door een blessure. ‘Ik ben bereid om hard te werken op en naast het ijs om zo veel mogelijk bij te leren en uit te groeien tot een belangrijke speler binnen het team.’