Spelersnieuws, blok 1 van deze zondag.

 

De eerste oefenwedstrijd komt er snel aan (helaas nog zonder publiek maar met livestream) en dat betekent dat het tijd is om weer een aantal spelers aan te kondigen.

 

Zojuist maakte Peter Knops bekend bij RTV Parkstad dat we drie topverdedigers hebben weten aan te trekken die het komend seizoen in het shirt van onze Eaters gaan spelen.

 

Om te beginnen stellen we jullie voor aan de in Den Bosch geboren Evo Suurhoff, 26 jaar en defense player; Evo heeft gespeeld in Den Bosch en Eindhoven; verder bij Tilburg in de Bene League en met datzelfde team in de Duitse Oberliga. De laatste twee seizoenen kwam hij uit voor Nijmegen. Evo gaat spelen met nummer 82

 

Evo van harte welkom bij Snackpoint Eaters Limburg.

 

De tweede defense die we graag aankondigen is de 21 jarige Floris van Elten geboren in Eindhoven. Hij heeft gespeeld in Den Bosch en in Eindhoven en was sinds 2016 verbonden aan het Tilburgse ijshockeyteam en speelde in de Oberliga.  Floris gaat spelen met nummer 21.

 

Fijn dat je erbij bent Floris. Veel succes in het team van Snackpoint Eaters Limburg.

 

Tot slot zijn we trots dat ook Ritchie van Hulten, 32 jaar, gekozen heeft voor Eaters. Ritchie is afkomstig uit Tilburg en hij gaat spelen met nummer 6. De laatste twee seizoenen heeft hij net als Evo Suurhoff gespeeld in Nijmegen.

 

Daarvoor vanaf 2008 met tussenpozen in Amsterdam, Zoetermeer en Eindhoven, maar heeft eigenlijk altijd gespeeld in Tilburg zowel in de Eredivisie, in de Bene League en in de Oberliga. Ritchie kan overigens ook ingezet worden als forward indien nodig.

 

Super dat je onze defense komt versterken Ritchie. Hartelijk welkom en veel succes bij Snackpoint Eaters Limburg.

 

Aan de titel van dit stuk is te zien dat dit spelersnieuws blok 1 is. Meer nieuws volgt rond 22:00u.

 

Even voorstellen

Evo Suurhoff
Evo Suurhoff

#82 DEFENCE

15 januari 1995

26 jaar

Floris van Elten
Floris van Elten

#21 DEFENCE

21 mei 2000

21 jaar

Ritchie van Hulten
Ritchie van Hulten

#6 DEFENCE/FORWARD

26 februari 1989

32 jaar