Menu

Dit weekend generale voor de Halve Finale Beker!

21 december 2018

Deze week een korte voorbeschouwing op het weekend vooraf aan de halve finales voor de beker van Nederland. Twee tegenstanders voor onze Eaters. Eerst vrijdagavond in Tilburg het toekomstteam van Tilburg en vervolgens zondagavond om 19:00 uur het treffen tegen Den Haag. De tegenstander die we ook in de beker PO’s treffen.

Tilburgs toekomstteam bezet momenteel de voorlaatste plaats in de ranglijst en moet dus tegen de huidige koploper Microz Eaters Limburg. Een wedstrijd die gezien de behaalde resultaten geen enkel probleem mag geven voor onze mannen. Martin de Wilde neemt de leiding op zich en de puck valt om 20:30. Voor een mogelijke stream houdt Eaters Live in de gaten.

Zondagavond wordt een heel andere wedstrijd. Den Haag, de nummer 6, verloor weliswaar vorige week met 1-6 van onze Eaters maar moest in die wedstrijd wel haar twee imports en de fysieke Jasper Kick missen. De verwachting is dat een aantal van die spelers weer terug op het ijs gaan komen. Ook Eaters moest in die wedstrijd het doen zonder Renzo Meulenbeek en Lars van Sloun. De verwachting is dat Lars mogelijk weer zijn schaatsen kan onder binden, hoewel de staf zeker geen risico’s gaat nemen met het oog op de PO’s van volgende week.

De wedstrijd van zondagavond staat onder leiding van Debby Hengst en begint zoals gewoonlijk om 19:00 uur. Heel veel plezier bij de wedstrijd.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram