Menu

Dikke winst en onnodig verlies dit weekend voor Eaters

29 november 2015

Een wisselvallig weekend voor LACO Eaters, zaterdagavond werd Nijmegen verpletterd met 12-1 en nog geen 24 uur later verliest Eaters verrassend in Leuven met 5-4.

Op zaterdagavond ging het na 21 minuten lopen bij Eaters, de eerste periode was Eaters ook veel sterker dan de Devils uit Nijmegen maar bleven de goals uit. Nadat de ban gebroken was scoorden 10 verschillende spelers, waren er 6 powerplay goals, had David Arvay 6 punten bij elkaar en stonden Don Geerts en Brad Westerman beide met 2 goals op de sheet.

Helaas voor Rowan Delil moest hij een tegentreffer incasseren.

SAMENVATTING LACO EATERS LIMBURG - NIJMEGEN DEVILS

LEUVEN CHIEFS - LACO EATERS LIMBURG

Op zondagavond begon Eaters vroeg in de avond aan de uitwedstrijd in Leuven, hier kwam Eaters 3x terug van een achterstand, nam via 4-3 de leiding maar stond na 60 minuten toch met lege handen. Grote man deze avond was het neefje van Mike Pellegrims, Maxime Pelgrims, hij scoorde viermaal zondagavond.

Joey Geurts scoorde de 1-1, Brad Westerman de 2-2 en via Akim Ramoul en Luca Heutmekers kwam Eaters op een 4-3 voorsprong maar Maxime Pellegrims scoorde ook de 4-4 en 5 minuten voor tijd was het Gijs De Saeger die voor Leuven de punten in Belgie hield.

Komende dinsdag is enigste thuiswedstrijd van Eaters de komende week, Den Bosch komt dan om 20:30 u op bezoek.

Vrijdag dan de volgende kraker op het programma voor Eaters als het afreist naar het Noorden om daar met Heerenveen te gaan strijden. De wedstrijd geldt voor de Bekercompetitie waar Eaters nog ongeslagen aan kop staat met de Flyers op 2 punten achter zich.

Deze wedstrijd zal trouwens live te volgen zijn via de vrienden van Sport Broadcasting.