De voorbeschouwing | Tilburg Trappers uit...

23 december 2017

Beste sportvrienden,

De zeer succesvolle Teddy Bear Toss is achter de rug en de feestdagen komen eraan, maar voordat het zo ver is moeten onze mannen eerst nog één keer alles uit de kast halen om 3 belangrijke wedstrijdpunten naar Geleen te brengen. Zaterdagmiddag om 16:00 uur moet er strijd geleverd worden in Tilburg. Een tegenstander waar Eaters afgelopen zondag vrij eenvoudig met 8-1 van won.

Een makkie zou menigeen zeggen, maar men moet zich niet vergissen. Er zit dag en nacht verschil tussen een Tilburg thuis of uit. Waar de Brabanders in uitwedstrijden met regelmaat grote nederlagen moesten incasseren, weten zij in de thuiswedstrijden vriend en vijand te verrassen. We hoeven daarbij alleen maar aan de wedstrijden van Eaters tegen Tilburg in de bekercompetitie te denken. Thuis wint Eaters eenvoudig met 8-3, maar een week later werd in Stappengoor met 6-4 verloren. Van onderschatting mag dus beslist geen sprake zijn.

Afgelopen donderdag kregen we het bericht dat Joonas Liimaitanen, wegens persoonlijke redenen, geen deel meer uitmaakt van de Eaters selectie. Tevens werd ook bekend dat Maxime Pellegrims voor een langere periode geblesseerd blijkt. Dat is een stevige aderlating voor Maxime zelf maar ook voor het team van Andy Tenbult. Van deze kant wens ik Maxime een goed en voorspoedig herstel. Gelukkig was er ook goed nieuws te melden en maakte de club die zelfde dag bekend dat Anton Drobny voldoende hersteld is van zijn blessure om zijn rentree te maken bij de Eaters. Anton welkom en heel veel succes.

De wedstrijd in Tilburg begint om 16:00 uur en staat onder leiding van Ramon Sterkens. Ik wens de mensen die naar Tilburg gaan heel veel plezier bij de wedstrijd. Iedereen hele fijne en gezellige Kerstdagen en als deze achter de rug zijn gaat het ijshockeyfeest beginnen. PO-time… !! Ik verheug me er nu al op.

Jan Hofstede

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram