De voorbeschouwing | Teampresentatie

14 september 2017

Beste sportvrienden,

Na een lange, lange, zomer staat as. zondag 17 september eindelijk weer de teampresentatie op het programma. De nieuwe Eaters-selectie zal het opnemen tegen het Nederlands U20 team en voorafgaand aan deze wedstrijd zal in een prettige sfeervolle entourage het team, de coach, begeleiders en natuurlijk de nieuwe shirts aan ons gepresenteerd worden. De nieuwe Eaters-selectie heeft vorm gekregen door ervaring te mengen met jong bloed. Eigen opgeleide youngsters krijgen een belangrijke rol in het team, begeleid door ervaren spelers als Glenn Bakx, Lars van Sloun, Slawomir Krzak en nieuwkomer Vadim Gyesbreghs. Ook werd er om diverse redenen afscheid genomen van een aantal vaste waardes die weer vervangen werden door ervaring en talent.

Lars Engwegen, Kay Gielen, Rick van Haren, Justin Evers, Lambert Keulen, Bob de Pont en Stef Verhulst maken geen deel meer uit van de Eaters-selectie en zijn vervangen door Michael Sterkens, Maxime Pellegrims, Vadim Gyesbreghs, Anton Drobny en Remco Knoren. Youngsters Mitch Koumans, Levi Smeets en Jordy Laan gaan dit seizoen een echte serieuze kans krijgen en Dean Moors en Mordy Munichman hebben zich ook weer na studie en buitenland-avontuur bij de Eaters-selectie gevoegd. Ook de 24 jarige Rick Janssen heeft aansluiting gevonden en zal zich willen bewijzen aan het team staf en fans.

Naast het team heeft ook de technische staf stevige wijzigingen ondergaan. Peter Knops blijft en zal ook dit jaar weer zijn uiterste best doen om het team zo goed mogelijk te managen. Andy Tenbult zal de rol van hoofdcoach op zich nemen. Tenbult zal daarbij gesteund worden door ex-spelers Lambert Keulen, Erik Tummers en Alf Philippen. Drie mannen met veel ervaring maar bovenal een écht Eatershart.

Dat dit team er zin in heeft hebben we afgelopen zondag mogen zien. Een zeer gedreven Eaters oefende tegen de sterke Bulldogs uit Luik. In een spannende en vermakelijke wedstrijd wisten onze Eaters de wedstrijd met een 5-4 winst af te sluiten. Voorafgaand aan de teampresentatie zullen de Eaters zaterdag 16 september nog een maal oefenen in en tegen luik en zich daarmee klaar gaan stomen voor het treffen tegen Heerenveen, welke volgende week zondag gespeeld gaat worden met als inzet de Ron Berteling Schaal.

De teampresentatie begint zondag om 18:30 en zal gepresenteerd worden door de leden van Kartoesj. Wat rest is jullie héél veel plezier te wensen bij deze gegarandeerd fantastische avond.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram