Menu

DE VOORBESCHOUWING | AMSTERDAM EN TILBURG TRAPPERS

15 december 2017

Beste sportvrienden,

Afgelopen week kregen onze Eaters een stevig “pak op de broek” van de Devils uit Nijmegen en vervolgens werd de wedstrijd tegen Amsterdam, vanwege de barre weersomstandigheden, afgelast. Aanstaand weekend wacht ons eerst zaterdag de wedstrijd in Amsterdam en vervolgens op zondag thuis de wedstrijd tegen Tilburg waaraan gekoppeld de befaamde Eaters Teddy Bear toss. Het belooft weer een druk bezocht en succesvol evenement te worden.

Zaterdag speelt Eaters haar uitwedstrijd tegen Amsterdam. Een tegenstander waar we dit seizoen nog niet tegen speelden, aangezien de thuiswedstrijd van vorige week werd afgelast. Hoewel Amsterdam vorige week al geïntroduceerd werd in de voorbeschouwing, toch maar even een herhaling. Het team van coach Frank Versteeg lijkt nu pas echt haar draai te vinden en doet volop mee in de race om de Play off plaatsen die in februari verdeeld gaan worden. Momenteel bezet Amsterdam de 7e stek op de ranking.

Opvallende spelers in het team van Amsterdam zijn de, bij iedereen wel bekende, 46-jarige John Versteeg die nog “gewoon” ruim 2 punt per wedstrijd speelt en de 20 jarige Tsjech Ivan Muso. Muso speelde tot nu alleen in jeugdcompetities in zijn vaderland maar blijkt het niveau van de BeNe-liga goed aan te kunnen. Ook hij speelt met een gemiddelde van 2 punt.

Zondag 17 december 18.00 uur, de Teddy Bear Toss. De verwachting is dat dit tot nu toe voor de Eaters de drukst bezochte wedstrijd van 2017 zal worden. En dat is goed nieuws, want behalve “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” zullen er dan ook meer beren over de boarding vliegen voor de speelgoedbanken en de kinderafdelingen van de ziekenhuizen! Tegenstander tijdens te Teddy Bear Toss zal de Trappers uit Tilburg zijn.

Tilburg bezit een jong, talentvol en zeer gedreven team waar Eaters in de bekercompetitie al 2 maal tegen speelde. In de thuiswedstrijd wist Eaters met veel overtuiging de winst naar zich toe te trekken ( 8-3) maar een week later werd in het Brabantse met 6-4 verloren. Ondanks dat Tilburg in eigen huis beter presteert als in haar uitwedstrijden, alle reden om de wedstrijd van zondagavond zeer serieus te nemen.

Tilburg speelde dit seizoen 10 wedstrijden in de BeNe-league. Met 3 overwinningen en 7 nederlagen bezet zij momenteel de 10e plaats op de ranking. Tilburg kent weinig spelers die er echt bovenuit steken maar dat geldt niet voor Marc Donders. Hij wist in die 10 wedstrijden al 12 maal het netje te raken en gaf 4 maal een assist. Een speler waar rekening mee gehouden moet worden.

De wedstrijd van zaterdag in Amsterdam begint om 18:00 uur en staat onder leiding van Pascal Keus. Zondag begint de wedstrijd een uur vroeger als normaal. De 6 jarige Eline, bij wie dit jaar leukemie is geconstateerd en momenteel in een 2-jarig behandeltraject zit, zal de puck ingooien. Eline zal dit jaar ook de Teddy Bear “Mascotte” zijn. Geef haar alstublieft een warm onthaal. De leiding in deze wedstrijd zal Jeffrey den Ridder op zich nemen.

Heel veel plezier bij de wedstrijden.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram