Inmiddels is de verkoop van de seizoenkaarten gestart. Mede vanwege de situatie rondom Corona, is er besloten om de seizoenkaartverkoop uitsluitend online te laten verlopen.

 

Vanaf nu gaan we een proef starten om de verkoop van losse dagkaarten eveneens uitsluitend online te laten verlopen. We hebben getest met de gratis tickets tegen Luik en de nu lopende seizoenkaartverkoop.

 

Omdat er nog dagelijks seizoenkaarten verkocht worden passen we de komende week nog wel even de zitplaatsen verkoop aan. We verkopen zitplaatsen in eerste instantie uitsluitend voor het uitvak. Dit om de verkoop van de reguliere zitplaatsen verkoop niet in de weg te zitten. 

 

Via de plattegrond kun je in de toekomst je zitplek reserveren, deze week is er nog een vrije zit keuze in het uitvak omdat daar geen vaste nummers beschikbaar zijn. Wel hebben we in het systeem al plekken toegewezen die door aan te klikken te reserveren zijn.

 

De staanplaatsen zijn via het blauwe vak gewoon klikbaar en zullen in uw winkelmand belanden. Nadat u uw gegevens ingevuld heeft kunt u heel gemakkelijk afrekenen via iDeal of Bancontact (voor onze Belgische gasten).

 

U ontvangt een mail met u ‘bestelling’ en een PDF met uw ticket. De QR-code  in deze mail zal aan de ingang van de ijshal gescand worden waarna u de wedstrijd kunt bezoeken (let op er worden dus 2 QR-codes gescand 1: de Corona-code, 2: de toegangscode). Mocht de bevestigingsmail niet in uw inbox ontvangen, kijk dan in uw spam-box. 

De prijzen voor de dagkaarten voor seizoen 2021-2022:

 

Staanplaats volwassenen: € 11,00

Staanplaats kind (4 t/m 12 jr.): € 9,00

Zitplaats volwassenen: € 13,00

Zitplaats kind (4 t/m 12 jr.): € 11,00

 

De dagkaart verkoop voor de wedstrijd van zondag  start op woensdagavond 22-9. Hou hiervoor onze socials of website in de gaten.

 

Let op: er is dus geen kaartverkoop in de ijshal. De Iglo-bar en centrale bar zijn open maar consumpties zijn uitsluitend tegen online betaling te krijgen. Het streven is de bar in de ijshal uiterlijk op 9 oktober weer te kunnen openen. Het is weer toegestaan om op de staantribune te gaan staan.

 

We mogen u alleen toegang geven tot het Glanerbrook-complex nadat we via de scan-app, een groen vinkje hebben gekregen.

Volg de aanwijzingen van onze gastvrouwen en gastheren op, alleen SAMEN kunnen we de weg naar de bekercompetitie en verder bewandelen.