Menu

De TEDDY BEAR TOSS OP SOCIAL MEDIA EEN HIT

15 december 2014

Wat een foto's en filmpjes vanmorgen op Facebook en Twitter! Goede reclame voor de ijshockey sport en natuurlijk voor LACO Eaters Limburg!

Door alle beren word er bijna ook vergeten dat de actie voor de Voedselbank ook heel veel heeft opgebracht, ruim 7 meter voedsel staat opgeslagen in ruim 6 winkelkarren en dozen. Bas van Mulken kwam gisteravond even kijken en kon zijn ogen niet geloven, bij Eaters stond meer dan op sommige centrale inzamelpunten!

Dan de Teddy Bear Toss, de hele week ging het al los op vooral Facebook! Maar na 4"40 zondagavond ontplofte Facebook echt met tientallen filmpjes en foto's we hebben hieronder even een paar(sommige kunnen niet ingesloten worden door de rechten van de makers) samengevat voor jullie, bekijk en geniet nog een keer mee!

Vanmiddag gaan Glenn, Ilan, Mario, Dean en Adam samen met het Dak Eraf op pad om de KIKA beren te bezorgen in Orbis en aansluitend zullen er ongeveer 4000 beren bij de Grabbelton in de Geenstraat worden bezorgd. REDS Report is erbij en zal morgen een Aftermovie uitzenden over deze speciale dag!

We beginnen met de faceoff van Lieke, wat was het weer mooi toen ze het ijs betrad, stoere kerels die luidkeels haar aanmoedigen en enthousiast de handen op elkaar slaan! HULDE...

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram