De sluitpost(en) voor 2019-2020 zijn bekend

28 april 2019

Hij behoort absoluut tot de beste sluitposten van de competitie, de technische staf en de verschillende teams die aan hem trekken zijn ervan overtuigd, helaas blijft ijshockey Nederland hierin iets achter. Wij als Microz Eaters Limburg zijn blij dat wij hem wederom aan onze selectie hebben kunnen toevoegen. #34 Rowan Delil blijft een Eater!! 

Goalie coach Guido: “Ik ben blij dat het weer gelukt is Rowan aan ons te binden, zeker als je weet dat er kapers op de kust lagen . Rowan is een goalie die alles in zich heeft om op korte termijn de man te gaan zijn die 50% van je team gaat bepalen. Je ziet nog steeds de rek in zijn ontwikkeling, en Rowan doet er alles aan om dit te optimaliseren. Hij zal dit jaar weer, en nu samen met Sander, een gerenomeerd goalie camp in Zwitserland bezoeken en later deze zomer ook weer deelnemen aan het Hockeycamp Europe van Andy Tenbult”

Afgelopen 2 seizoenen stond Michael Sterkens als 1 van de 2 goalies steevast op de wedstrijdsheet.

Dit seizoen presenteert de technische staf met trots als tweede goalie, recent winnaar van de Harry Loos trofee en uit de eigen jeugd, met #30 Sander Kösters als 2e goalie van de Microz Eaters Limburg.Wij danken hiermee meteen Michael voor de afgelopen 2 seizoenen voor zijn tomeloze inzet en zijn prachtige teamspirit. Op dit moment is het nog niet zeker wat Michael gaat doen..wellicht dat hij voor de Eaters behouden kan blijven. Nogmaals Mike: BEDANKT!

Guido over Sander: “Sander was afgelopen 2 seizoenen al onze 3e goalie, maar afgelopen seizoen was het al duidelijk dat Sander nadrukkelijk  aan de deur van de selectie aan het rammelen was. Ondanks zijn pas (bijna) 20 jaar is hij een goalie om rekening mee te houden. Met beide jonge goalies (Rowan is ook pas 26) hebben de Eaters de zaken dan ook goed voor elkaar voor de nabije toekomst, zeker als je weet dat een keeper tot betrekkelijk hoge leeftijd op niveau mee kan. Ik ben zeker dat beide goalies elkaar tot hogere  niveaus zullen drijven. Ik ben er zeer verheugd over”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram