De oudste en jongste speler tekenen bij!

23 juli 2016

Vandaag kunnen we de jongste en oudste speler bekend maken aan jullie; Renzo Meulenbeek (#55) en Brad Westerman (#41) zullen ook dit jaar de kleuren van Limburg Eaters verdedigen!

Renzo Meulenbeek
Renzo zag het levenslicht op 27-02-98 en is met zijn 18 jaar een van de jongste van het team.
Renzo wil met beide handen de kans aangrijpen om zich ook dit jaar weer bij de Eaters verder te ontwikkelen. Renzo maakt ook deel uit van het nationale U18 team.

renzo

 

Brad Westerman
De kersverse vader is geboortig Canadees maar getrouwd “mit un maedje oet Schweikesse” Brad werkt bij de NATO en zal dus als status speler bij de Eaters kunnen spelen, hierdoor geld hij niet als import!

Brad is een 100 % dienende speler met een weergaloze inzet. Momenteel verzorgd Brad met een grote groep spelers (en non spelers) de zomertraining; "Bradsky's BootCamp Training". Ondanks zijn 37 jaar is hij nog steeds bloed fanatiek en leeft hij voor het spelletje wat ook blijkt als je hem bezig ziet tijdens de zomertrainingen!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram