Sinds enkele weken is hij te koop, de beer die symbool staat voor de Teddy Bear Toss-traditie in Geleen, die dit jaar de naam Perfact Teddy Bear Toss draagt.

 

Op vrijdag 16 december a.s. is het zover. Dan treedt Snackpoint Eaters Limburg thuis in Glanerbrook om 19:30 uur aan tegen Chiefs Leuven. Bij het eerste doelpunt van de thuisploeg volgt er een regen aan beren en knuffels vanaf de tribune het ijs op.

 

Er zijn nog enkele beren te koop. Kijk op HIER en bezorg een kind een glimlach. Want niet alleen zijn de opbrengsten van de verkoop voor Stichting Ik Doe Mee!, de gegooide beren worden door Snackpoint Eaters Limburg ook bezorgd bij de ziekenhuizen van Heerlen en Geleen.

 

De aanschaf van een beer levert dus een geldelijke donatie op voor kinderen en gezinnen met kinderen die in de gemeente Sittard-Geleen in armoede leven. Daarnaast vinden de beren die op het ijs terecht komen, fysiek hun weg naar de armen van een kind dat een troostende knuffel goed kan gebruiken.

 

Steun onze actie! Koop zoveel mogelijk beren, kom naar de Perfact Teddy Bear Toss en gooi ze allemaal het ijs op, Des te meer kinderen kunnen we de glimlach bezorgen die ze zo broodnodig hebben!