Chapeau Catering al 5 jaar huisleverancier van Microz Eaters Limburg

15 oktober 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Chapeau Catering is een onderneming die wordt gerund door Jeroen & Kim Hendriks te Hoensbroek. Zij beschikken over een Catering Bedrijf, een Gemeenschapshuis in Mariarade en een Cultureel Centrum in Heerlerheide.

Tevens verzorgen zij allerlei evenementen zoals Hammer Series, Spartan, Oldtimer treffen etc. Hiervoor beschikken zij over een frietwagen, bierwagen, ijswagen en koelmogelijkheden. Op alle locaties wordt dagelijks, met véél inzet, passie & culinaire noviteit kwalitatieve catering in combinatie met een hoog service niveau geboden.

Sinds 5 jaar is Chapeau Catering huisleverancier van de Eaters voor wat betreft de catering tijdens uit en thuis wedstrijden. Spelers en staf worden dan culinair verwend waardoor zij in staat zijn om een maximale prestatie te leveren en goed te herstellen van hun inspanningen. Maar ook andere activiteiten, zoals de B&B en vrijwilligersavonden worden door Chapeau Catering verzorgd.

Maatschappelijk onderscheiden zij zich doordat zij al vele jaren werken met mensen met een beperking of met afstand tot de maatschappij. Deze mensen leveren een grote bijdrage aan hun successen en worden dan ook regelmatig meegenomen naar wedstrijden van MICROZ EATERS.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een prive feestje, bedrijfsfeest, kerstbuffet, of barbecue kijk dan eens op hun website www.chapeaucatering.nl of neem contact met hen op voor een vrijblijvende offerte via info@chapeaucatering.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1539633227452-fac4aed0-7a91-7" include="14367,14366,14364,14363,14362,14361,14360,14359"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram