Captain Glenn Bakx en Joey Geurts blijven Eaters trouw!

26 juli 2016

Vandaag kunnen we jullie nummer 5 en 6 op de sheet voor komend seizoen presenteren! Glenn Bakx(#49) en Joey Geurts(#67) spelen ook dit dit seizoen in het Eaters ROOD!

Glenn Bakx
De Captain van de afgelopen 2 seizoenen is er ook komend seizoen weer bij! Glenn is een echte team player; zowel op als naast het ijs. Hij zal mogelijk, ondanks zijn pas 27 jaar, een van de meest ervaren speler zijn dit jaar in zowel verdediging als ook binnen het team.
De Geleense verdediger begint aan zijn 10e seizoen voor Eaters. Met ruim 300 wedstrijden voor zijn club zal Glenn het komende seizoen een van de mannen zijn die de kar zal gaan trekken.

Nieuw seizoen, nieuwe uitdagingen, ik kan niet wachten om weer het ijs op te gaan met de jongens en ben blij weer voor mijn club uit te gaan komen.

Joey Geurts
Voor Joey wordt het zijn 3e jaar in de hoofdmacht van Eaters. Afgelopen jaar scoorde de 19-jarige aanvaller in de BeNe League 3 goals en evenveel assists. Zo kwam de game-winning goal in de Teddy Bear Toss wedstrijd van afgelopen seizoen van zijn stick. Tijdens de play-offs deed die daar nog een assist bij.

Joey is al volop in training voor komende seizoen. “Ik train mee met de Boot Camp groep van Brad Westerman en pak ik wekelijks mijn uurtjes op het Geleense ijs. Heb er veel zin in om in september te gaan vlammen!

joey

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram