Menu

Bryan Mens terug op het Geleense ijs

1 augustus 2014

Na een jaar zonder onze “tough guy” Bryan Mens, zijn wij blij dat we Bryan weer aan de selectie mogen toevoegen. De 22-jarige (04 mei 1992) verdediger begint aan zijn vierde seizoen in de hoofdmacht en speelde reeds 110 wedstrijden voor Limburg Eaters.

Bryan is alweer een tijdje volop aan het trainen, hij heeft zich zelf ten doel gesteld om bij de start van het seizoen topfit te zijn.

Bryan heeft o.a. in het kampioensjaar 2011/2012 een ijzersterk seizoen gespeeld en is er van overtuigd dat hij minimaal dit niveau weer zal moeten kunnen halen.

Teammanager Peter Knops : Ik ben blij dat we Bryan weer terug hebben, Bryan is voor de duvel niet bang en is een verdediger die te alle tijden voor zijn doelverdediger en overige spelers zal opkomen.
Bryan is een meer typische stay at home verdediger die vanuit het eigen vak de kwaliteit heeft voor het geven van een strakke pass richting zijn medespelers. Om de speler Bryan is vorige jaar meermalen gevraagd/geroepen door de achterban, het heeft 1 seizoen geduurd, maar hij is er weer. Ook hij voldoet vanzelfsprekend aan de eisen van de Limburg Eaters.


Foto's Bryan Mens
bryan 2bryan

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram