Bob Gerretsen naar Heerenveen

18 mei 2023

Verdediger Bob Gerretsen keert komend seizoen niet terug in de selectie van Snackpoint Eaters Limburg. De Eaters-organisatie is onaangenaam verrast door deze onverwachte ontwikkeling.

Voorzitter Ron Lahay: “We hebben Bob in alles gefaciliteerd om in Zweden van zijn blessure te herstellen. Ik had van Jeffrey (van Iersel, coach) en Lars (Engwegen, teammanager) begrepen dat bij gesprekken die zij met hem hebben gehad, Bob te kennen had gegeven dat hij in Geleen nog iets af te maken had. Ik zie dat persoonlijk als een mondelinge toezegging dat hij zou blijven. Nu blijkt dat Heerenveen contact met hem heeft gezocht en hij toch voor de Flyers heeft gekozen,” aldus een teleurgestelde preses.

Het Teammanagement reageert desgevraagd: “Bob had inderdaad aangegeven komend seizoen weer in Geleen te spelen en in een ander team in de BeNe-League geen trek te hebben. Mocht een team uit Hongarije of het Tilburgse Oberliga-team interesse tonen, dan zouden we daarnaar kijken.”

Bob, die aan het begin van het afgelopen seizoen terugkeerde naar Geleen nadat hij jarenlang in Zweden en Canada had gespeeld, raakte op 4 december uitgerekend tegen Heerenveen ernstig geblesseerd en miste daardoor 22 van de 39 gespeelde wedstrijden. In de 17 wedstrijden die hij wel speelde, noteerde hij 3 assists, scoorde hij 3 doelpunten en zat 10 minuten op de strafbank. 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram