TICKETS-SHOP
veiling shirts '23

NIEUWS

Eerste twee oefenwedstrijden bekend

Snackpoint Eaters Limburg heeft de twee eerste oefenwedstrijden van het seizoen 2023-2024 vastgelegd. Op vrijdag 22 september speelt het team van coache Jeffrey van Iersel in Ratingen tegen de plaatselijke Ice Aliens. Twee dagen later, op zondag 24 september, vindt de return in Glanerbrook plaats.

 

Ratingen kwam afgelopen seizoen uit in de Regionalliga West en eindigde daarin op de eerste plaats achter “Die Bären” uit Neuwied. Tegen laatstgenoemde club speelde Snackpoint Eaters Limburg vorig seizoen vier wedstrijden. Twee vonden in de voorbereiding plaats en twee waren om de Inter Regionale Cup.

 

Coach Frank Gentgens van de Ice Aliens is blij met de dubbele confrontatie: ‘Es freut mich, dass wir mit den Snackpoint Eaters zwei Vorbereitungsspiele abschließen konnten. Die Mannschaft ist aktuell die Nr.3 in den Niederlanden und spielt in der BeNe-League eine gute Rolle. Für uns ist das ein starker Gegner und eine entsprechende Standortbestimmung kurz vor Beginn der Meisterschaft.’Bob Gerretsen naar Heerenveen

Verdediger Bob Gerretsen keert komend seizoen niet terug in de selectie van Snackpoint Eaters Limburg. De Eaters-organisatie is onaangenaam verrast door deze onverwachte ontwikkeling.

 

Voorzitter Ron Lahay: “We hebben Bob in alles gefaciliteerd om in Zweden van zijn blessure te herstellen. Ik had van Jeffrey (van Iersel, coach) en Lars (Engwegen, teammanager) begrepen dat bij gesprekken die zij met hem hebben gehad, Bob te kennen had gegeven dat hij in Geleen nog iets af te maken had. Ik zie dat persoonlijk als een mondelinge toezegging dat hij zou blijven. Nu blijkt dat Heerenveen contact met hem heeft gezocht en hij toch voor de Flyers heeft gekozen,” aldus een teleurgestelde preses.

 

Het Teammanagement reageert desgevraagd: “Bob had inderdaad aangegeven komend seizoen weer in Geleen te spelen en in een ander team in de BeNe-League geen trek te hebben. Mocht een team uit Hongarije of het Tilburgse Oberliga-team interesse tonen, dan zouden we daarnaar kijken.”

 

Bob, die aan het begin van het afgelopen seizoen terugkeerde naar Geleen nadat hij jarenlang in Zweden en Canada had gespeeld, raakte op 4 december uitgerekend tegen Heerenveen ernstig geblesseerd en miste daardoor 22 van de 39 gespeelde wedstrijden. In de 17 wedstrijden die hij wel speelde, noteerde hij 3 assists, scoorde hij 3 doelpunten en zat 10 minuten op de strafbank. 
Drie talenten van 17 jaar stromen definitief door…

Het afgelopen seizoen speelden Matteo Castronovo, Jelle Noblesse en Lander Paulissen al een groot gedeelte van het seizoen mee in het ‘eerste’. De drie 17-jarige speelden tekenden zaterdagmiddag 8 april hun eerste  contract bij Geleen, en wel voor drie jaar!

 

Twee weken geleden werden Matteo en Jelle met het U18 Nederlands team in Bulgarije nog wereldkampioen. Matteo speelt vanaf zijn achtste ijshockey in Geleen. ‘Samen met Jelle en Lander heb ik al veel prijzen gepakt in onze VJB-tijd, ik hoop dit bij Snackpoint Eaters Limburg ook te kunnen meemaken. Ik voel me echt thuis in Geleen en mijn doel is dan ook om nog heel lang deel te mogen uitmaken van dit team.’ Jelle haakt hier verder op in: ‘Afgelopen seizoen was voor ons dan ook een eer om te mogen spelen met spelers waar ik als klein menneke enorm tegenop keek en nog steeds bewonder.’

 

Op hetzelfde WK speelde ook het derde talent van Eaters, maar dan in het Belgische team: Lander Paulissen. Ook Lander kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen seizoen, ondanks diverse wedstrijden die hij miste door een blessure. ‘Ik ben bereid om hard te werken op en naast het ijs om zo veel mogelijk bij te leren en uit te groeien tot een belangrijke speler binnen het team.’
Loterij uitslag!

Zaterdagavond werd, tijdens het druk bezochte eindfeest, door en onder toezicht van notaris dhr. E. Verstegen, de prijzen verloot van de seizoensloterij.

 

Hieronder de uitslag!

 

Mocht je een winnend lot hebben en niet in de gelegenheid zijn geweest bij de trekking aanwezig te zijn, laat het even weten via info@eaters.nl , waarna een afspraak wordt gemaakt waar en wanneer de prijs kan worden afgehaald/overhandigd.

 

We bedanken nogmaals Toko Bopp, Snackpoint, Coorens Rijwielen en Boxxer en Notariaat Verstegen.

 

Elektrische fiets 4404
Flatscreen TV 2229
Reischeque  1240
Witgoed voucher 1213
Waardebon Snackpoint 3305
Waardebon Snackpoint 2057
Waardebon Snackpoint 3417
Waardebon Snackpoint 3404
Waardebon Snackpoint 3430
Waardebon Snackpoint 3150
Waardebon Snackpoint 1184
Waardebon Snackpoint 1886
Waardebon Snackpoint 3171
Waardebon Snackpoint 1984
Cadeaubon Toko Bopp 1069
Cadeaubon Toko Bopp 0975
Cadeaubon Toko Bopp 3780

Seizoen 2022-2023 ten einde

Snackpoint Eaters Limburg heeft het ijshockeyseizoen 2022-2023 toch nog afgesloten met een prijs. Niet de prijs waarop gehoopt was maar toch een prijs: de Coupe der Lage Landen ging uiteindelijk ten koste van Leuven naar Geleen. STEL-voorzitter Ron Lahay: “Één van de doelen die Jeffrey en het team zich tot doel hadden gesteld was het meedoen om de prijzen. Deze was echter zeker niet degene die ze in gedachten hadden.”

 

De ploeg kende veel tegenslagen die gedeeltelijk het teleurstellende seizoen verklaren. Zo waren er veel ernstig geblesseerden, waardoor het team eigenlijk nooit op volle sterkte kon aantreden. Lahay sluit het seizoen toch enigszins positief af: “Zonder onze vrijwilligers, trouwe fans en sponsoren was ijshockey überhaupt niet mogelijk geweest. Langs deze weg wil ik dan ook mijn waardering voor hen uitspreken en iedereen bedanken die ons hebben geholpen onze geliefde sport hier aan de Kummenaedestraat mogelijk te maken. En ik nodig bij dezen iedereen uit om op 8 april a.s. het ijshockeyseizoen op gepaste wijze uit te luiden op de Overtime Party.”

 

Zoals elk seizoen zijn de wedstrijdshirts weer te bemachtigen via de shirtveiling. Vanaf NU t/m 6 april kan er weer geboden worden op deze unieke memorabilia. Op 8 april kunnen de veiling shirts tijdens het toernooi van de jeugd worden afgehaald, het juiste tijdslot zullen we z.s.m. bekend maken. Op diezelfde avond kunnen ook nog loten gekocht worden voor de Seizoenloterij. Later op de avond worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Hieronder nog een uitleg hoe het bieden op de veiling werkt:

Bieding opties:

Stapsgewijs bieden!

Tijdens de aanbiedingsperiode vergelijken we jouw bod met dat van andere bieders.
Wanneer je wordt overboden, bieden we automatisch verder tot je maximumbod.
We verhogen je bod stapsgewijs en alleen met zoveel als nodig is om je positie als hoogste bieder te behouden.

Hoe automatisch bieden werkt
• Als je een bod plaatst, voer je het maximumbedrag in dat je wilt betalen voor het object. De verkoper en andere bieders weten niet wat je maximumbod is.

  • We bieden namens jou met behulp van een automatische bodverhoging die op het huidige hoogste bod is gebaseerd. We blijven bieden totdat je de hoogste bieder bent of de minimumverkoopprijs is bereikt (tot aan je maximumbod).
  • Als een andere bieder hetzelfde of een hoger maximum bod uitbrengt, stellen we je hiervan op de hoogte. Je kunt dan een nieuw bod uitbrengen. Je maximumbod blijft geheim totdat een andere bieder een hoger bod uitbrengt.

Om e.e.a. veilig te laten verlopen, wordt iedereen op het hart gedrukt om bij afloop van de biedingsperiode niet steeds te verversen door bijv. op F5 te blijven drukken. Verversen gebeurt namelijk automatisch elke 20 seconden. Dit om te vermijden dat de site er op het laatste moment uitklapt. Net zoals vorige keren is er ook nu weer een verlenging als er meerdere gegadigden met gelijkwaardige biedingen zijn.

 

We wensen iedereen veel plezier en succes bij het bieden.
Snackpoint Eaters pakt de Coupe der Lage Landen!

Snackpoint Eaters Geleen pakt in de laatste wedstrijd toch nog een prijs: de Coupe om de Lage Landen is binnen!

 

De best of three series om de laatste prijs: de Coupe der Lage Landen nadert zijn einde. In een zenuwslopende serie, waarbij de Eaters alsmede de Chiefs allebei de thuiswedstrijd nipt hadden verloren staat vanavond de beslissende wedstrijd op het programma. Beide gespeelde wedstrijden hadden geen winnaar in de reguliere tijd en ook geen winnaar na de overtime. Uiteindelijk moesten er penalty’s aan te pas komen. De strijd stond gelijk, want beide teams hadden een wedstrijd gewonnen. Beide teams waren dan ook wel aan elkaar gewaagd te noemen, dus dat zou wel eens voor wat spektakel kunnen zorgen vanavond. Geleen mist nog steeds de geblesseerden Bob Gerretsen, Tom Marx, Jord Smit en Mitch Koumans en helaas is daar ook weer Bojay Claassen bij gekomen.

De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Nick van Grinsven en Rasmus Klintrot. Geleen start vanavond met Deniz Mollen in het doel.

 

1e periode: 

Al van aanvang aan oogt Geleen de eerste vijf minuten sterker. Het team is een collectief. Geleen loopt wel al vrij vroeg tegen een straf aan, maar verdedigend zit het wel goed vanavond. De eerste goal van de wedstrijd komt na 6 minuten. Lars van Sloun, sterk aan de puck schaatst met de puck achter het Leuvense doel. Vervolgens schaatst hij om het doel en schiet vervolgens zijn eigen rebound binnen: 1-0. Geleen blijft goed zijn spelletje  en blijft druk zetten. Leuven verdedigd uit en schiet de puck langs de boarding, maar Nick Guiney weet deze nog voor de blauwe lijn op te pikken en geeft de pass op Akim Ramoul die vrij en heel beheerst naar de goalie schaatst en van dichtbij hoog in het dak van het doel schiet. Een geweldige goal en verrassend makkelijk nu al de 2-0. Er volgt wel nog later een straf voor Lars van Sloun, maar gescoord werd er deze periode niet meer.

 

2e periode:
Na een minuut of vijf staan veel spelers voor het doel van Leuven en over en weer wat schoten en ping-pong, maar uiteindelijk weet Nick Verschuren de puck binnen te schieten tijdens een uitgestelde straf: 3-0. Halverwege de wedstrijd kakt het een beetje in en wordt er zeer slordig gespeeld. Over en weer vallen wel nog wat straffen, maar aan de stand verandert er niets.

 

3e periode: 

Bij aanvang lijkt het dat Geleen weer de batterijen opgeladen heeft en het duurt dan ook niet lang eer Geleen weer scoort. Lars van Sloun draait vanachter de goal voor de goalie en schiet de 4-0 binnen. Drie minuten later is het weer raak als tijdens een scrimmage de puck voor de goalie blijft liggen en Nick Verschuren deze op pikt en direct binnen schiet: 5-0. Vervolgens weer wat straffen over en weer en halverwege de periode staat Leuven met een man meer op het ijs als Lars van Sloun kan uitbreken. Lars heeft zijn dag en alleen voor de goalie rond hij mooi af: 6-0 (SH). Een minuut later heeft Jesse Noblesse gezien hoe Lars dat doet en denkt: “dat kan ik ook.“ Ook hij ontfutseld de puck en kan alleen op de goalie af gaan en ook hij scoort: 7-0. Het gaat nu wel heel snel en dat vond de coach van Leuven ook. Hij vraagt een time-out aan. Het lijkt erop dat hij om wat meer pit gevraagd, want vervolgens rijden 2 spelers achter elkaar behoorlijk op Jelle Noblesse in en als dan de referees niet fluiten, wordt dit door de spelers rechtgezet. Kay Gielen pakt de laatste boosdoener direct goed aan en de boodschap is wel overgekomen…. Alleen kost hem dat een 5+20 minuten straf en kan hij (onder applaus) gaan douchen. Als dan ook nog Cody van Lierop een straf krijgt moeten de Eaters met 3 tegen 5 erg lang gaan stand houden en uiteindelijk weet Leuven haar eerste goal te scoren: 7-1 (pp+2). De gifbeker voor Leuven is nog niet helemaal leeg want Harley Verkroost weet uiteindelijk de eindstand op 8-1 te zetten.

 

Algemeen: 

Vooraf hadden we nooit verwacht dat Geleen de laatste wedstrijd met zoveel overmacht zou winnen. Geleen heeft de laatste strohalm gegrepen om toch nog een prijs in Geleen te behouden voor dit seizoen. Een mooi slot van een bijzonder seizoen, waarin Geleen behoorlijk is gekweld door de vele blessures bij de dragende spelers. Ik heb in ieder geval genoten van de inzet van de spelers. De oudere en ervaren spelers die hun ervaring deelden, maar ook nog zeer zeker goed met de rest mee konden, maar ook de nieuwe generatie die op staat en eraan komt. Ik heb daar wel vertrouwen in. 

 

Ook ben ik tevreden met de imports die goed hun werk hebben gedaan en ook een meerwaarde waren. Ik ga niemand met naam verder noemen, want dan doe ik er velen te kort. Men heeft de blessures zo goed en kwaad als het kan weten op te vangen en nu verder bouwen aan dit team. 

 

De (ijshockey-) komkommertijd komt eraan en we zullen weer een half jaar het ijshockey moeten gaan missen. Ik wens iedereen een hele fijne zomer toe en hopelijk zien we elkaar weer volgend seizoen in Glanerbrook.Chiefs Leuven brengt Snackpoint Eaters de eerste (zware) klap toe

De  play-offs om de finale van de Coupe der Lage Landen is begonnen. In een best of three zal deze reeks worden afgewikkeld. Geleen heeft thuisvoordeel maar treedt nog steeds aan met een gehavende selectie. Bojay Claasen en Luca Heutmekers zijn dan wel terug, maar we missen nog steeds Tom Marx, Jord Smit, Mitch Koumans en de lang geblesseerde Gerretsen. Beide teams hebben 3 complete lijnen. De wedstrijd start wederom met Stef Verhulst in het doel.

 

1e periode

De wedstrijd start en de snelheid is hoog. Na vijf minuten pakt Geleen de eerste straf en mag Leuven met een man meer de aanval openen. Maar het is niet Leuven die gaat scoren, maar Geleen. Geleen zet de aanval door nadat zij puck bezit hadden en na een schot van Cody van Lierop, schiet Nick Verschuren de puck backhand binnen: 1-0. 

Geleen krijgt daarna nog een keer powerplay, maar verzuimt te scoren. Halverwege de periode bouwt Leuven mooi een aanval op uit het boekje en door het midden wordt de pass gelegd, waardoor Steff uit positie is en Basim Laermans de gelijkmaker binnen kan schieten: 1-1. 

Geleen krijgt weer een kans als zij powerplay kregen, maar het is Leuven die met een man minder het spel maakt en Geleen niet tot een fatsoenlijke opbouw komt. Na de powerplay als beide teams weer compleet zijn duwt Harley Verkroost zijn aanval door en scoort tussen de legguards van de goalie van Leuven: 2-1.

 

2e periode

De spelers staan amper koud op het ijs als Leuven de gelijkmaker maakt. Bij een snelle aanval schiet Gregor James op doel en pikt Iniaz Steyaert de rebound op: 2-2. 

Vier minuten later is het weer prijs als veel spelers voor het doel staan en er een schot(je) komt waarbij veel spelers de puck kwijt zijn, maar deze tergend langzaam over de doellijn schuift: 2-3. Leuven staat nu voor… maar niet voor lang. “Jonkie” Jelle Noblesse veroverd de puck bij de blauwe lijn en kan op de goalie afstormen. Hij rond daarbij mooi af in de linkerbovenhoek en scoort daarmee zijn eerste in het shirt van Eaters, de belangrijke gelijkmaker: 3-3. Lars van Sloun weet de voorsprong even later nog uit te breiden om over de breedte van het ijs de puck binnen te schieten. Er volgen wel nog wat straffen over en weer, maar er wordt niet meer gescoord.

 

3e periode: 

De periode is amper een minuut oud als Leuven al de gelijkmaker scoort. Met een mooie aanval wordt de goalie van Geleen uitgespeeld en staat het zomaar 4-4. Halverwege deze periode krijgt Geleen een straf, maar het is wederom ook Geleen die daarin shorthanded (met een man minder) weet te scoren. Nick Verschuren veroverd de puck in eigen vak en de one-man-show kan beginnen. Slalommend tot aan de goalie en “gewoon” binnen schieten: 5-4. 

Lang heeft Geleen daar geen plezier van want binnen de halve minuut maakt Leuven gelijk (die dan nog een man meer op het ijs hebben staan) 5-5. Er wordt verder niet meer gescoord en er komt een over-time aan.

 

Overtime:  

Overtime is altijd billenknijpen want wie het eerst scoort is winnaar. De overtime duurt slechts 5 minuten en er staan maar 3 spelers van elk team op het ijs. Het golft over en weer en is echt spannend. Met nog 1 minuut op de klok krijgt Geleen zelfs nog een straf tegen en mag Leuven een vierde speler op het ijs laten. Ondanks dat werd er gelukkig niet (meer) gescoord. Dus gaan we over op penalty-shots.

 

Penalty-shots: 

Er worden 5 penalty’s door elk team genomen en wie de meeste punten heeft gescoord is gelijk. Mocht de stand gelijk zijn, dan wordt om en om geschoten en wie dan als eerste op voorsprong komt is winnaar. Beide teams nemen 5 penalty’s en opvallend genoeg weet niemand ook maar 1 puck in het netje te leggen. Ook de 2 volgende penalty’s worden gemist. Uiteindelijk schiet Leuven de puck binnen en moet Geleen ook scoren. Dat doet Nick Verschuren dan ook. 

 

De volgende penalty wordt genomen door Leuven en Grayson Valente weet deze eveneens te scoren. Als daarna Nick Verschuren de volgende penalty mist, heeft Leuven deze wedstrijd gewonnen en staat (verdiend) voor in de best-of-three: 0-1.

 

Algemeen

Leuven en Geleen zijn 2 teams die elkaar niet heel goed liggen. Aan beide zijden was het spel zeer rommelig en waren er wel kansen, maar is de afwerking te rommelig. Onderschatting kan Geleen wel eens door het hoofd zijn gegaan, want dit zal men net als de toeschouwers niet hebben verwacht. Daarnaast mist Geleen ook 3 bepalende spelers en dat is te merken en te zien op het ijs. Morgen is er nog een kans en zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt, anders blijft Geleen dit seizoen achter met lege handen.

 

De volgende wedstrijd is zondagavond in Leuven en mocht Geleen daar winnen, dan is de beslissende wedstrijd dinsdagavond om 20:30 uur in Geleen. Laten we hopen dat Geleen zich herpakt en dat we nog één keer voor een wedstrijd naar Glanerbrook mogen afreizen….
Aanvulling mededeling geldigheid rode consumptiepenningen

Zoals afgelopen zondag werd aangekondigd, verliezen de rode consumptiepenningen hun geldigheid na de laatste thuiswedstrijd van Snackpoint Eaters Limburg, aangezien er dan geen ijshockeyactiviteiten van STEL meer plaatsvinden in het kader van het seizoen 2022/2023.

De penningen behouden echter wel hun geldigheid t/m eind augustus 2023 voor andere activiteiten
bij Glanerbrook, zoals zwemmen en schaatsen. STEL is namelijk geen partij is deze. De penningen zijn van en voor de exploitant, dus Glanerbrook.

Op 8 april a.s., tijdens de Overtime Party in Glanerbrook, zijn de rode consumptiepenningen
overigens ook nog geldig.


Preview finale play-off Coupe der Lage Landen

door Jos Janssen

 

Komend weekeinde staat de finale tussen de Chiefs uit Leuven en Snackpoint Eaters uit Geleen op het programma. In de BeNeLeague waren de Eaters op plaats 5 geëindigd en de Chiefs op plaats 6. Beiden teams hebben in de kwartfinale hun meerdere moeten erkennen tegen ploegen uit de top 4. Leuven in Heerenveen en Geleen in Herentals. Hierdoor spelen beide teams uiteindelijk de troostfinale.

 

In de halve finale trof Leuven de Sharks uit Mechelen. Leuven had de handen vol aan de Sharks en moest alle zeilen bij zetten om de winst naar zich toe te trekken. Ook de Eaters uit Geleen hadden het moeilijk. Met een zwaar gehavende selectie (misten Tom Marx, Luca Heutmeerkers, Jord Smit Mitch Koumans en Bojay Claasen) werd de eerste (uit-)wedstrijd nog wel verloren, maar in de 2e en 3e wedstrijd (laatste werd in 1 periode uitgevochten) trok Geleen door hard werken de winst naar zich toe.

 

In de reguliere competitie is Geleen boven Leuven geëindigd en heeft daardoor thuisvoordeel. De finale wordt in een best of three afgewerkt. De eerste wedstrijd is aanstaande zaterdag (!) in Geleen en start om 20:30 uur. Op de zondag is de return in Leuven en indien er een beslissende 3e wedstrijd nodig is wordt deze op de dinsdag gespeeld.

 

In de BeNeleaugue is Geleen op de 5 plaats geëindigd en hebben in de 28 wedstrijden 42 punten behaald. Leuven eindigde onder Geleen en hebben slechts 25 punten verzameld. Daarnaast heeft Geleen 112 x gescoord en 111x een tegengoal moeten incasseren, wat een magere +1 op heeft geleverd. Leuven heeft 82x gescoord en ook nog eens 157 tegengoals moeten incasseren, wat een score van -75 heeft opgeleverd. Geleen is met de score wat meer in balans en Leuven biedt scoringskansen voor Geleen.

 

Onderlinge duellen in de BeNeleaugue hebben voor Geleen 4x winst opgeleverd. De eerste wedstrijd in Leuven eindigde in 2-4, de tweede wedstrijd in Geleen eindigde maar liefst met 9-0. Ook de derde wedstrijd in Geleen eindigde met winst: 6-4. Tenslotte werd de 4e wedstrijd in Leuven met 1-8 gewonnen. Geleen heeft in de onderlinge duellen 20x gescoord, Leuven 7x.

 

Topscoorder in Geleen is Nick Guiney (22) gevolgd door Nick Verschuren (19) en Lars van Sloun (17). Kijken we naar de assists erbij dan scoort Lars goed met 43 punten, gevolgd door Nick Guiney (38), maar ook Mitch Koumans (36).

In Leuven is James samen met Blockx de topscoorder (13), waarbij James wat meer assists erbij heeft en komt op 33 punten, terwijl Blockx op 29 punten uit komt. Bijzonder is dat Estrada in 9 wedstrijden 21 punten en 11 goals heeft verzameld, oftewel iemand om in de gaten te houden.

 

Wat zijn de kansen voor Geleen? Afgaande op de cijfers zou Geleen eigenlijk de reeks moeten winnen…. Maar dat dachten we met de cijfers ook bij de wedstrijden tegen Zoetermeer. Daar heeft Geleen zich de eerste wedstrijd aan vergrabbeld en is dus gewaarschuwd. Geleen heeft ook nog te maken met behoorlijk wat blessureleed en kan hopelijk met een representatief team het ijs op komen. Als de “jonkies” met dezelfde drive het ijs op stappen en de geroutineerde spelers spelen geconcentreerd hun spel, dan zijn de kansen van Geleen wat gunstiger dan die van Leuven…. Maar in ijshockey is alles mogelijk. De ingrediënten voor een spannende pot zijn aanwezig en als we als fanatieke supporters  achter onze mannen blijven staan, dan kunnen we er een mooi feestje van maken en kunnen het seizoen dan ook met een mooie prijs af sluiten. Deze wedstrijd wil ik niet gaan missen…. Ik neem aan jullie toch ook niet? Tot aanstaande zaterdag om 20:30 uur in de ijshal van Glanerbrook in Geleen!
Finale Coupe der Lage Landen

Snackpoint Eaters Limburg strijdt met Leuven Chiefs om de Coupe der Lage Landen

 

Over de zin van de wedstrijden om de Coupe der Lage Landen lopen de meningen uiteen. Maar wie afgelopen zondag getuige is geweest van het gevecht tussen Geleen en Zoetermeer in de halve finale, kan toch niet anders dan genoten hebben.


Door de winst in deze serie, plaatste Snackpoint Eaters Limburg zich dus voor de finale. Tegenstander zijn de Chiefs uit Leuven, die zich in hun halve finale serie met de grootste moeite ontdeden van Mechelen Golden Sharks.

 

De finale is een best-of-three serie met het volgend speelschema:

Zaterdag 18 maart, 20:30 uur: Geleen – Leuven

 

Zondag 19 maart, 18:15 uur: Leuven – Geleen

 

Dinsdag 21 maart, 20:30 uur: Geleen – Leuven (indien noodzakelijk)