Bestuurs mutaties Eaters Limburg

2 april 2015

Afgelopen week zijn er wijzigingen in het Bestuur van Eaters Limburg doorgevoerd.

· Vanwege drukte in werk en privé heeft John Fredrix een stapje teruggedaan. Hij heeft zijn officiële positie als bestuurslid ingeruild voor die van ondersteuning van het Bestuur en lid van de sponsorcommissie. Het Bestuur zou John bij zijn afscheid als Bestuurslid graag willen bedanken voor zijn bijdrage in soms wel erg woelige tijden maar ja, hij is gelukkig nog niet weg ….

· Als secretaris van Eaters Limburg is Eric Hofmann toegetreden. Eric is een bekende in de Eaters-wereld en een zeer welkome kracht!

· Verder is het Bestuur nog op zoek naar een ervaren voorzitter en is er de toezegging van enkele “oude rotten” in het vak om te helpen de Eaters organisatie een stevig fundament voor een gezonde toekomst te geven.

Het bestuur ziet er voorlopig als volgt uit:

· Voorzitter: Vacant

· Secretaris: Eric Hofmann

· Penningmeester: Ronnie Bosten

· PR / Sponsoring: Puk Daniels

Verder is er een commissie voor Technische zaken in oprichting en zal worden bekeken hoe e.e.a. verder gestalte zal moeten en vooral kunnen krijgen. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die het Bestuur op een of andere manier kunnen helpen.

Vele handjes maken licht werk. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij puk.daniels@eaters.nl.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram