TICKETS-SHOP
veiling shirts '23

Drie maal twintig minuten
op het puntje van uw stoel

In de twee tussenliggende pauzes kunt u even op adem komen en bijpraten met de andere zakenpartners, onder het genot van een hapje en een drankje.

Elke week zullen onze ijshockeyers met passie en inzet strijden voor elke centimeter ijs. Het team op het ijs dat zich kenmerkt door samenwerken, plezier, lokale trots en de beste willen zijn.

 

In de business club zien wij dit ook terug. Vele lokale ondernemers zijn wekelijks te gast bij onze wedstrijden. Dit betekent dat wij u elke week een mogelijkheid kunnen bieden om met lokale ondernemers in contact te komen. Een ideale plek om ontspannen nieuwe kansen in de markt te vinden.

 

Drie maal twintig minuten op het puntje van uw stoel. In de twee tussenliggende pauzes kunt u even op adem komen en bijpraten met de andere zakenpartners, onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Wij zouden het op prijs stellen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons team als trotse partner. Zoals ook in de brochure vermeld staat beantwoorden wij graag u vragen; neem hiervoor contact op met:

 

Pascal Ceelen
Sponsoringcommissie
pascal.ceelen@eaters.nl

Bekijk onze mogelijkheden in de bePARTNER brochure hieronder.
Neem contact met ons op!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.