Menu

bePARTNER! Nieuwe sponsorgids 2015-2016 is uit.

15 mei 2015

De laatste jaren zijn publiek en sponsoren niet echt verwend met een interessante competitie op het hoogste niveau.

Daarnaast was er een continue worsteling voor Eaters en andere clubs in Nederland om het hoofd op financieel gebied boven water te houden en om überhaupt competitie op eredivisie niveau te kunnen spelen.

Met kunst en vliegwerk werd het eind van seizoen 2014 – 2015 gehaald. Menigeen slaakte een zucht van verlichting toen het seizoen alsnog met een Play-Off plaats kon worden beëindigd.

Iedereen was het er over eens: Het moet anders...
Het vrijwel geheel vernieuwd Eaters bestuur heeft de boodschap begrepen.

En dat niet alleen... Ook de Nederlandse IJshockey Bond heeft de boodschap luid en duidelijk ontvangen en is in overleg gegaan met de clubs en de Belgische IJshockeybond. Alles met het oog op behoud van ijshockey voor zowel Nederland alsook België in combinatie met een interessante en competitieve competitie.

Feit is inmiddels dat de Belgische en Nederlandse ijshockeybonden een gezamenlijke competitie gaan opzetten.

Hierdoor gesteund is de tijd rijp om het tij te keren en kan het bestuur een vernieuwde organisatie opzetten waarin gebouwd wordt aan een semiprofessioneel team dat gevoed wordt vanuit de eigen jeugd-
opleiding.

Hiervoor is met het bestuur van VJB Smoke Eaters een samenwerkings- overeenkomst gesloten.

Doelstelling van Eaters Limburg:

IJshockey op het hoogste niveau, (bijna) geen spelers van buiten Limburg in eerste team, hoge amusementswaarde, aantrekkelijk voor sponsoren, continuïteit.

Met deze sponsorgids wil het bestuur inzage geven over de wijze waarop potentiele sponsoren en mensen met een warm hart voor Eaters en ijshockey kunnen bijdragen aan een succesvolle start van een vernieuwde ijshockeyorganisatie in een nieuwe competitieopzet.

Bekijk de mogelijkheden door op onderstaande afbeelding te klikken en bePARTNER!

Brochure_mockup

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram