Het bestuur van de Bene League en de besturen van de acht aangesloten clubs hebben kortgeleden besloten om de lopende competitie te hervatten in het weekend van 14 januari aanstaande.

 

Een nieuw competitieschema is in ontwikkeling en wordt uiteraard zo snel mogelijk met jullie gedeeld.

 

Tot nu toe is bekend dat het team van Snackpoint Eaters Limburg op zaterdag 15 januari een uitwedstrijd in Heerenveen zal spelen, maar ook dit onder voorbehoud. Op zondag 16 januari speelt het team van Snackpoint Eaters Limburg een thuiswedstrijd tegen Heerenveen.

 

Het team van Snackpoint Eaters Limburg heeft de afgelopen weken niet stilgezeten. Er is hard getraind om klaar te zijn voor het vervolg van de competitie van het nu lopende seizoen. De aankondiging van de herstart is in de kleedkamer dan ook met applaus ontvangen.

 

Helaas zullen de komende wedstrijden nog zonder publiek gespeeld worden, maar we hopen jullie in februari weer te mogen begroeten. Zoals jullie van ons gewend zijn wordt er tijdens de thuiswedstrijden voor een gratis livestream gezorgd.

 

Om deze herstart te kunnen realiseren hebben we een beroep moeten doen op de loyaliteit van het team en de teambegeleiding, maar zeker ook op de loyaliteit van sponsoren en seizoenkaarthouders.

 

Het bestuur én de Raad van Commissarissen van Stichting Topijshockey Limburg hebben zichzelf de inspanningsverplichting opgelegd om de grenzen van het toelaatbare op te zoeken om een verantwoorde herstart van seizoen 21-22 te laten plaatsvinden. Zij realiseren zich namelijk terdege dat sponsoren en seizoenkaarthouders noodzakelijk zijn om de competitie te kunnen continueren.

 

Onze hoofdsponsor Snackpoint heeft zijn vertrouwen uitgesproken en Roger en Marlie Gielen zullen dan ook op korte termijn met goed nieuws naar buiten treden.

 

Natuurlijk zijn ook wij afhankelijk van de Corona-regels en protocollen zoals die gelden in Nederland en België. Deze regels kunnen per land maar ook per ijshal verschillen. Hou voor het actuele nieuws hierover onze socials en het nieuws van de diverse clubs in de gaten.

 

Wij zijn in ieder geval blij dat we weer gaan starten en hopen jullie snel weer te mogen begroeten bij de wedstrijden van Snackpoint Eaters Limburg.