Menu

BEKERFINALE (zo goed als)UITVERKOCHT! WEDSTRIJD LIVE OP YOUTUBE...

27 januari 2016

De bekerfinale is helemaal uitverkocht!

Maar........
De bekerfinale tussen Heerenveen en Geleen is toch live te volgen via internet. De Nederlandse IJshockeybond geeft vanwege de voorspoedig verlopen kaartverkoop alsnog toestemming voor de uitzending.

Flyers Live TV drong al langer aan op zo'n uitzending, maar kreeg pas dinsdag permissie om de stream te gaan organiseren. De uitzending wordt verzorgd door het team van Sportsbroadcasting.nl Michel van der Vaart verzorgt het commentaar, met onze Marcel Houben als co-commentator.

De belangstelling voor de bekerfinale is aanzienlijk groter dan de organisatie vooraf had verwacht. Inmiddels zijn er extra tribunes bijgeplaatst, maar is de finale al zo goed als uitverkocht. Een zeer gelimiteerd aantal tickets is nog beschikbaar door het sturen van een mail naar bekerfinale@nijb.nl. Het gaat daarbij om staanplaatsen, enkele kaarten voor de supportersvakken van de beide teams en kaarten in het middenvak achter de spelersbanken.

De hal gaat zaterdag om 16.00 uur open voor het publiek. Een uur later begint de voorwedstrijd tussen twee groepen spelers uit het verleden.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram