BE STRONG YARA!

28 augustus 2019

Op 27 februari kregen we het volgende bericht binnen, net voor de wedstrijd uit in Nijmegen (Eaters won op miraculeuze wijze met 5-7):

Beste Eaters,

Hoe belangrijk onze Teddybear toss is, weet ik nu zelf, mijn dochter van 4 heeft afgelopen zondagavond in Heerlen een KiKa beer ontvangen welke waarschijnlijk van ons ijs af komt. Op dit moment verblijven wij in het Prinses Maxima Centrum en volgt vandaag een minimaal 7 uur durende operatie om haar hersentumor te proberen te verwijderen. Terwijl zij haar wedstrijd speelt hier, hoop ik van harte dat jullie vrijdag jullie stinkende best doen voor haar om jullie wedstrijd te winnen! Ik zal proberen de stream te kijken, en moedig jullie aan om deze winst te pakken en de finale te halen! Gr Mike

Nu, een paar maanden later is duidelijk dat Yara nog steeds regelmatig in het ziekenhuis verblijft:

Even voorstellen: wij zijn Myckel (35), Monique (34) en Yara (4 jaar) en wij wonen in de prachtige wijk Lindenheuvel.

Ik (Myckel) kom al meer dan 15 jaar als trouwe supporter naar de ijshal en voor de komst van onze dochter bezocht ik menig uitwedstrijd. Ik werk als Manager Logistiek & Service bij Bouwmaat Roermond. Mijn vriendin Monique is enkele keren mee geweest naar het ijshockey, maar bevriest al bij de gedachte aan de ijshal; ijshockey zit niet in haar hart, maar ze vindt het wel een mooie sport. Zij kijkt liever een serie op de tv, lekker op de bank. Monique werkt als verpleegkundige bij het Zuyderland ziekenhuis hier in Geleen.

Op 25-09-14 wordt ons enig kind Yara geboren. In 4 jaar tijd is zij opgegroeid tot een energiek, sociaal, zorgzaam en lief meisje met een pittig karakter. Helaas is daar in december 2018 (notabene net na onze teddybeer toss) verandering in gekomen.

Yara was niet meer energiek, verloor haar glans en lag steeds meer op de bank. Waarvan je eerst nog denkt dit is een griepje, middenoorontsteking of de waterpokken, blijkt in de avond van 24 februari iets veel ergers. Yara krijgt de diagnose Hersentumor categorie Medullablastoom. Vanaf dat moment tot nu staat haar en daarmee ook ons leven volledig op zijn kop.

Gedurende de komende tijd zullen wij jullie een klein beetje laten meekijken in de keuken die ik de “kankertrein” heb genoemd.

Wij zijn er trots op dat Yara de mascotte voor de Intertek Teddybear Toss van dit jaar is, al hadden wij die eer liever niet gehad.

Morgen presenteren we het speciale Intertek Teddybear Toss shirt met een speciaal Yara element, dat we vandaag al willen onthullen. Het 'BE STRONG YARA' zal achter in de nek komen te staan, samen met haar lievelingsdier: een poesje!

be(a)RED-y!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram