Menu

Apeople Security maken de broek compleet!

26 augustus 2019

Deel 9 | Countdown to the jerseys

Een ijshockeybroek is zo groot dat er ook een partner op de zijkanten kan. Apeople Security zal met hun blauw-rode logo over de hele lengte staan aan beide kanten.

In 2008 heeft Rik Snippe Apeople Security opgericht. Zijn passie voor de beveiligingsbranche is ontstaan vanuit de hondenbeveiliging. Van jongs af aan is hij bij dit onderdeel binnen de beveiligingsbranche intensief betrokken geweest. Door jarenlang kennis en ervaring in de praktijk te hebben opgebouwd kent hij als geen ander het reilen en zeilen in de hectische wereld van de beveiligingspraktijk.

"Apeople Security weet uit ervaring dat elke opdracht, elke situatie en elke beveiligingsvraag een specifiek veiligheidsprofiel heeft. Wij zetten ons elke keer weer in om hiervoor de best passende veiligheidsbalans te creëren."

Kijk voor meer informatie op: www.apeoplesecurity.nl

Morgen de laatste 2 partners en de bekendmaking van de shirts, broeken, sokken, handschoenen en helmen, we hopen dat ze op tijd uit Tsjechië arriveren anders moeten we improviseren!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram