Andy Talks | 27 november 2018

27 november 2018

Na het veel besproken vorige weekend was de opdracht voor afgelopen weekend, waarin slechts één wedstrijd gespeeld hoefde te worden, vrij simpel: Geen schorsingen, geen blessures, fysiek niet de grens opzoeken, systeem spelen en 3 punten in huis houden. Tegen een tegenstander als Tilburg makkelijk gezegd maar toch iets lastiger om te doen. Andy legt uit.

“Nee, dit was zeker geen goed gespeelde en mooie wedstrijd maar dat zal je ook zelden tegen dit soort tegenstanders zien. Zeker tegen een team als Tilburg, met alleen jonge maar zeer gedreven spelers vergezeld van 60 minuten vechtlust. Onze betere spelers hebben moeite met 100% concentratie tegen dit soort bijzonder jonge tegenstanders en dat zie je dan ook in het spel terug. Iets gemakzuchtiger en meer oog voor eigen succes als het lijnsucces. Uiteindelijk hebben we 3 powerplays nodig gehad om het echte verschil te maken.

Niettemin, dat wanneer de jongens iets scherper waren geweest in de afwerking, er een dubbele cijfer score op het bord had kunnen staan. Daarbij en dat mag best gemeld worden, stond aan Tilburgse zijde een goalie fenomenaal te keepen. Zondag tegen Herentals zal je een héél ander Eaters zien. Mijn spelers kennende zullen er geen of weinig woorden nodig zijn om ze tot op het bot gemotiveerd te krijgen om die wedstrijd te willen winnen.

Maar we moeten oppassen dat we ons niet te zeer richten op Herentals alleen. We krijgen eerst Zoetermeer en ook dat is een tegenstander die progressie laat zien en waar we serieus mee om moeten gaan. Daags daarna dus Herentals en dan krijgen we onder andere twee maal Den Haag en Nijmegen als tegenstander in december. Vrijdag wordt in Nijmegen bepaald wie onze tegenstander wordt in de PO’s voor de bekerfinale welke de laatste week van december gespeeld gaat worden. Het wordt Nijmegen of Den Haag, beide zeer lastige hindernissen op de weg naar een bekerfinale.

Hoe dan ook, het wordt een zeer zware maand en we hopen, nee…. rekenen op jullie steun.”

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram