Menu

Andy Talks | 18 December 2018

19 december 2018

Een heerlijk weekend hebben we achter de rug. 6 punten, met vlagen heel goed spel, een vol huis en een spannende wedstrijd op zondag met alles erop en eraan. “Ja, zeker vrijdag in Den Haag liep het zoals het moest lopen. Natuurlijk ontbraken bij Den Haag de twee imports en Jasper Kick, maar ook wij konden geen gebruik maken van Lars van Sloun en Renzo Meulenbeek.

Zondag tegen Nijmegen begonnen we verkrampt. Kansen genoeg maar geen rendement. Hoe dat komt? Ik weet het niet zeker, maar natuurlijk wil je in zo’n wedstrijd wel scoren en leggen spelers veel druk op zichzelf. Dan die enorm goed gevulde hal. Dat zijn mijn spelers niet meer gewend en ja natuurlijk speelt die dreun van een paar weken geleden, waar we in Nijmegen met 11-1 verloren, nog in het achterhoofd. Dit wilden de jongens niet nog een keer meemaken.”

We zagen dat Jord de plaats van Joey heeft ingenomen en Joey naar de 3e lijn is verhuisd. Overigens een positieve gewaarwording. Het zag er prima uit. “Ja, door de blessure van Lars en de kaakblessure van Joey meenden we iets te moeten wijzigen wat achteraf in beide wedstrijden heel goed uitpakte. Mitch zagen we tot nu alleen als center en hij blijkt gewoon perfect uit de voeten te kunnen op de wing.”

Gaan de lijnen, straks als Lars weer terug is, weer hersteld worden? “Nee, de derde lijn, zoals die afgelopen weekend speelde, bevalt ons echt goed. De spelvreugde en gedrevenheid spatte er vanaf. Opdrachten worden goed vervuld. Kansen gecreëerd en ze geven weinig weg. Nee, of er moet al sprake zijn van een vormcrisis of blessure, maar dit trio blijft gewoon staan. Hier zit nog zoveel groei in. De enige wijziging ten opzichte van afgelopen week zal zijn dat Lars de plaats van Dean weer overneemt, mits Lars natuurlijk blessurevrij is.

Komend weekend spelen we naast Tilburg nog eenmaal tegen Den Haag vóórdat we aan de halve finale voor de beker beginnen. Of dat weer zo’n wedstrijd gaat worden als afgelopen weekend valt nog te bezien. Waarschijnlijk zullen 1 of 2 van de afwezige spelers bij Den Haag er zondag wel weer bij zijn. Dan wordt het toch weer een stukje lastiger.”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram