Alweer een topwedstrijd dit weekend in Laco Glanerbrook!

24 januari 2019

Na drie weken zonder Microz Eaters Limburg in onze ijshal mogen we ons as. weekend weer verheugen op een mooi avondje ijshockey. Zondagavond staat de topwedstrijd tegen de Unis Flyers op het programma. Een wedstrijd met twee teams die zich op gelijk niveau bevinden qua sterkte.

Drie maal troffen de Eaters en Flyers elkaar en steeds weer was het thuisspelende team het team wat de winst binnen haalde. Voor de beker verloor Eaters met 4-2 in Heerenveen en won vervolgens met 6-4 in eigen huis. In de BeNe-competitie troffen de teams elkaar 1 maal. In Leeuwarden bleek Heerenveen wederom met een 4-2 overwinning te sterk. Statistisch is het dus zondag weer de beurt aan onze Eaters.

Heerenveen bezet momenteel de 2e stek in de ranking en Eaters de 3e plaats. Aangetekend moet wel worden dat Heerenveen de minste verliespunten heeft en in die zin zich koploper mag noemen. Opvallende spelers bij de Friezen zijn al vele seizoenen en ook dit seizoen, Adam Bezak als de “afwerker” en Marco Postma als de “aangever”.

Eaters coach Andy Tenbult verwacht een spannende wedstrijd op PO niveau. Met de laatste onderlinge wedstrijd nog op het vizier, waar Eaters zich toch iets bestolen voelde, voorspelt Andy een snelle en harde wedstrijd. “Die punten halen we terug” aldus een gedreven coach. “Het publiek zal de uiteindelijk winnaar worden. Een top wedstrijd met een hoog amusement gehalte. Wij hebben er zin in.”

De wedstrijd begint zondagavond om 19:00 uur en staat onder leiding van Ramon Sterkens met op de lijnen Mike Doomen en Jeroen Hesselberth. Héél veel plezier bij de wedstrijd!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram