Alles of niks dinsdagavond!

1 januari 2018

De spanning is weer helemaal terug in de play-offs van de bekercompetitie. Na het verlies van de eerste wedstrijd (10-1) in Den Haag, moest er afgelopen zaterdag gewonnen worden in eigen huis. Met behulp van wat tactische wijzigingen toonde Eaters karakter. En meer dan dat… In een zinderende wedstrijd en een ouderwetse “Hell of the South” ging de winst in Glanerbrook naar een ontketend en op eerherstel jagend Eaters.

Zaterdagavond twee gelijkwaardige teams met slechts één doel… Het behalen van of kans behouden op de bekerfinale. Het werd een wedstrijd vol spanning, strijd en alles wat een ijshockeywedstrijd zo boeiend en mooi maakt. Spelers, van beide kanten die streden tot aan de grens en soms erover. Eaters die een voorsprong nam en een Den Haag dat weer tot 2-2 wist terug te komen maar vervolgens in de overtime de winst aan Eaters moest laten. Door deze zege is een beslissingsduel noodzakelijk. Deze wordt morgenavond (dinsdag 2 januari 2018) om 20:30 uur in Den Haag gespeeld.

Ter voorbereiding op dit beslissingsduel hebben onze mannen vanavond, nieuwjaarsdag, nog een extra training afgewerkt om morgen optimaal deze beslissingswedstrijd te kunnen ingaan. Een blijk van ernst en moraal. De club heeft een bus ingezet om haar achterban de gelegenheid te bieden tegen geringe kosten deze alles beslissende wedstrijd te kunnen bijwonen.

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. De bus vertrekt morgen in de namiddag om 17:30 uur vanaf de Glanerbrook. Kostprijs slechts 20,- en dat is dan met inbegrip van de entreekaart. Wil je erbij zijn en gebruik maken van dit geweldige aanbod, geef je dan op via reserveringen@eaters.nl .

Betaling vindt plaats in de bus.
Gelieve gepast te betalen!
Let op: Wie het eerst komt ….. VOL = VOL
In de bus zal ook drankverkoop zijn, boterhammen dienen jullie zelf mee te nemen.

Tekst: Jan Hofstede
Foto: Lex Eckhardt

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram