Menu

Akim Ramoul blijft Eaters trouw

3 augustus 2014

Onze nummer 91 Akim Ramoul blijft ook in 2014-2015 in Geleen.

De 28-jarige aanvaller begint alweer aan zijn 4e seizoen na zijn terugkeer in Geleen.

Akim is bij zijn fans vooral geliefd door zijn harde schot en zijn vlijm scherpe checks.

Akim hoopt dat het team weer de spirit oppakt en ze er met zijn allen vol voor gaan dit seizoen, het afgelopen seizoen moeten ze snel vergeten en weer met zijn allen naar de toekomst kijken!

Akim had afgelopen seizoen zijn beste jaar in Eaters dienst. In 36 wedstrijden voor Eaters stond 38 maal zijn naam op de wedstrijdsheet, 16 goals en 22 assists.

Hij staat momenteel op ruim 300 Eredivisie wedstrijden, merendeels voor Eaters, hij speelde in het verleden ook bij Nijmegen en Eindhoven.

Ben blij dat Akim ook dit seizoen aan ons verbonden blijft. Ik vind het nog steeds oogstrelend om te zien over welke talenten Akim beschikt. Hij blijft voor mij tot een van de betere Nederlandse hockeyers behoren.
Ik hoop dat Akim zijn puntenmachine van afgelopen seizoen ook dit jaar weer in de eerste versnelling heeft staan…
Hij zal het publiek weer laten genieten..Als je naar Akim kijkt hoe hij schaatst, schiet, en het spelletje uitvoert, dan lijkt het allemaal “kinderspel” maar ik weet wel bete, aldus teammanager Peter Knops


Foto's Akim Ramoul in actie:

akim1 akim2 akim-nijmegen

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram