Menu

Acaleph sponsort bezoek cliënten Mondriaan Stichting

26 januari 2017

De Mondriaan organisatie staat voor zorg voor Geestelijke Gezondheid in Limburg. Met ruim 40 locaties in onder andere Heerlen, Hoensbroek, Langraaf, Brunssum, Kerkrade, Nuth en Maastricht biedt de organisatie jaarlijks zorg aan circa 13.500 personen die psychische of psychiatrische hulp nodig hebben. Met meer dan 2000 werknemers is Mondriaan naast een zorginstelling ook één van de grotere werkgevers in Limburg.

In het verleden kwamen cliënten van Mondriaan wel eens naar wedstrijden van de Eaters. Samen met Stichting ANS (Actief Naar Samenleving, een stichting die contact/integratie van cliënten in de maatschappij bevordert en daarvoor fondsen werft) hebben Mondriaan en Laco Eaters gekeken of er dit jaar wederom een bezoek gepland zou kunnen worden. Tevens is men op zoek gegaan naar een wedstrijdsponsor die dit bezoek mogelijk wilde maken. Dat is gelukt!

Op 29 januari komt Mondriaan met cliënten naar de wedstrijd tegen Amsterdam. Joey en Wil Nijsten (Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V. uit Geleen) vinden het belangrijk dat cliënten de kans wordt geboden om door het bezoeken van een ijshockeywedstrijd kennis te maken met een sportief facet uit de samenleving. In de hoedanigheid van wedstrijdsponsor willen zij dit bezoek dan ook graag mede mogelijk maken.

Vanzelfsprekend zijn Mondriaan en stichting ANS zeer in hun nopjes met dit genereuze gebaar van Acaleph! Voor meer informatie over Mondriaan en stichting ANS, klik HIER

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram